[航空]連登飛機膠討論區72

1001 回覆
8 Like 2 Dislike
CANCELLED / Airbus has cancelled an order for two A350-1000s for Qatar Airways, monthly data issued by Airbus showed on Tuesday.

The move comes days after Airbus had revoked orders from the Gulf carrier for 50 A321neo jets, widening a contractual dispute between the companies over surface flaws on the larger A350.

www.reuters.com/article/airbus-qatar/airbus-revokes-order-for-two-a350-1000-jets-in-qatar-dispute-idUKL8N2UJ63C

繼續花生
究竟2月17號 777會唔會繼續收5眼聯盟啲飛機皮呢
仲洗問?
唔係下話你
唔問就唔係OMDB啦…
留名佢封多幾個國家
其實而家啲Air Asia 點解仲飛香港? 有客咩?
定佢地都有做貨?
應該仲係貨多?BTW 泰國2月1號都開左關唔駛隔離, 應該都唔少人返去
AK定FD先

不過馬來西亞的確有唔少貨走AK
尤其新鮮花
係咪設計畀姆明坐
最估唔到Finnair改走高檔路線

張床好似好短
我覺得似偷位多過高檔化,少咗個椅背可以減少overall seat pitch,同埋應該唔會太好坐
D7
我講佢啲用色裝修高檔化咗 但一大塊fixed back偷到咁薄就一定唔好坐架喇
深藍色就見仁見智,但PEY同Y都係keep住原本灰色,同埋PEY同Y張凳原來係HAECO出
邊度聽到貨運唔做?rh 好好生意喎
無貨運,hx 執左九世
國泰今次玩到咁大 點收科
https://lih.kg/2882470
有無人知LPI咩情況?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞