[航空]連登飛機膠討論區72

1001 回覆
8 Like 2 Dislike
又relax crew quarantine
你講極都未發生

狼來了好多次
乘,等佢公佈左先啦
今日先見到佢飛左隻機去成都
下隻野飛左番香港啦播
知唔知B-LPP同B-LPQ去向?
熔斷呢個屎忽諗出黎既野幾時玩完呀
AF不意外
反而東航737 冇結果就復飛,係咪查到啲野
正常唔係由其中一個控制架咩
正常practice 係
但兩邊控制桿一定同時接收指令
in case 其中一個機師突然間失能/做錯野,另一個都可以補救
Flywitheva 都頂唔緊香港個玩法
但777有得dual input 架咩 煲型兩邊一齊郁架喎
法國佬都係揸番巴士算把啦
無謂害波音
LH食賓仔A350
J class靚過自己個D多多聲
其實自己覺得醜唔醜
https://onemileatatime.com/news/new-lufthansa-a350-business-class/
賓仔好似擺得逼過SAS同Qantas咁多嘅

不過2020年仲long J 2-2-2嘅五星真係笑唔笑死人 款新J都繼續係minimise seat pitch嘅款
Qantas而家有A350咩?
staggered seats一定係密D
不過而家LH a350 PY 係2-3-2 既
呢間多倫多嘅航空公司出咗隻啤酒 佢地嘅航班上都有得飲 今時今日仍然不另收費
不過味很濃飲唔慣
Qantas啲A330都係用Thampson Vantage XL 同一款 product
777-9X果款Recaro CL6710的確係偷位版staggered,原理同United個Polaris差不多,不過連CA新機都開始用有門嘅Recaro CL6720,Skytrax個5*真係一大笑話
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞