其實TVB真係玩撚完

702 回覆
2291 Like 49 Dislike
TVB出花紅又加人工

花紅幾多?加幾人工?
唔講得
大把人話你係5毛添
樓上攞晒黎打飛機,結果鳩縮
佢鐘意睇回到18歲、屋塔王世子
都係有個演技好好主演
呢啲好似以前亞視日日播
咁之前又咁多人吹奏嘅
唔好縮啦
一路都係你哋ff/
老點人(老點埋自己)viu係黃
叫人支持叫人睇

如果話要整死tvb,而去睇viu
出發點咪又係因為分黃藍
雖然你哋表現出嚟
外人睇係兩派fan屎互毆
然後都有D新嘅
不過都係文佐森、海岸村果類
明明韓國咁多好電影係要睇愛情片
咪又係
$1花紅都係花紅、加$1都係加人工
咩ViuTV果d乜都冇就含撚啦

TVB又贏
仲有Mirror 12隻色?DLLM
Viu 個fb page有一大班打手,日日係度恭喜mirror乜乜柒柒,一式一樣,根本兩個台都係咁垃圾
你哋藍尸ff黃尸支持viu一樣
好多假想敵
Tvb 垃圾賴對家先
不如叫佢哋自己檢討吓點解啲劇本10年如一日 去唔到戚其義個level eg 天與地?
Copy and paste仲可以叫做編劇?
有實力咪可以做勁啲囉 有人欣賞叫過檔囉 格仔mike都比人r過檔啦
2019講玩完講到而家
打飛機打左幾年都未射
想打到幾時呀

咪係,不知幾硬淨
你鍾意嘅戚其義
過咗去亞視永恆度拍劇
第時播嗰陣係咪追嚟睇?
其實真係玩撚完唔會日提夜提,atv個陣都無人會日日出post話atv無廣告,tvb好勁,atv就收皮呢d。係得d viutv打手,pr同免費網軍先會咁得閒日日唱cctvb但又唔比人批評viutv甚至屈人係tbb員工,五毛。viutv真係咁勁就唔洗日日洗版
Mirror本土撚化人 = TVB打手 = 今年加咗$200人工
又話TVB冇錢請PR嘅
TVB咪捧緊丁子朗個班囉
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞