其實TVB真係玩撚完

702 回覆
2291 Like 49 Dislike
真係笑撚死 完全反映香港人真係冇原則搬龍門
同班高官一樣都係垃圾
明明有2個多人睇既電視台做到競爭係對本土電視/電影/多媒體行業有好處

都唔知互屌做乜

而且一邊綜藝為主,一邊劇集為主再加上有重播功能,根本唔會阻到大家想睇既意慾
唔想睇到一班助紂為虐嘅仆街
邊夠紅viu 咁多咁有錢 有國務院喺後邊支持

等你成班傻仔以為有得揀 跟本中共控制晒兩個台
睇dislike數都知香港民智係點,tvb係垃圾就唔俾人話viutv都係垃圾?
中撚晒

班傻鳩畀人當狗咁撚
由持住道德標準: viu = 黃
再縮入子宮變個人標準: 其實捧viu唔係因為佢黃,係要tvb收皮

呢個我見證住
畀人撚到發脾氣
同埋佢哋個on9邏輯係:屌viu = 支持tvb
佢地睇Viu當自己抗爭緊架
由佢地
應該加埋紅viu 封殺mcm同杜汶澤落去
冼靖峰23歲,張敬軒接班人
佢地睇=集體回憶?
林鄭睇TVB就=套套好紅都係集體回憶?

唔洗全部自家劇,但Viu大部份都係外購劇,啲Viu撚仲好意思Sell咩本土?

咁Viu既定位就係主要係到播外購劇?

我講MK係講緊做個班,唔係睇個班
但你講個套識貨係垃圾就真 聲夢先高質
係Viu班人入TVB Post洗版讚Viu乜乜柒柒先
唔係我都唔會咁樣反
唔係話tvb 玩撚完咩 邊有錢請pr
邊似紅viu 咁根正苗紅 又咁多藍店支持 m記匯豐美心仲接政府倒數 叫人投票project
有幾百個鏡狗負皮
Tvb 幾時棄撚咗個死剩種
好撚癲
你係沙士死剩種?
Viu啲劇好大開支咩
又唔係咩大製作
人地HKTV冇牌都出幾套靚野
Viu有牌又唔課金去拍劇
你話係咪係囉
你開心就好
唔好意思
佢啱啱落嚟香港
佢未經歷過沙士
我代佢同你道歉
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞