其實TVB真係玩撚完

702 回覆
2291 Like 49 Dislike
游大東唔係出名viu打手黎咩
全民造星嗰時有晒內幕料
你智商幾多?
雪姨夠話基隆難食
捧住啲收錢kol當神咁拜
真,有晚上親戚度食飯,佢睇完哲仁皇后唔睇IT狗,轉左去睇套鐵拳英雄,睇左五分鐘咁既野︰
1. 碌大對眼條頸郁下扮諗野再加朗誦式voice over
2. 膠爆既古裝街
3. chok 聲講d 正常人唔會講既對白
4. 世界級尷尬演技

佢地幾個五十歲中年人都頂唔順寧願轉去睇套西片就算
第一次識游大東係因為全民造星1佢成日有內幕料
之後都無睇佢好耐,點解仲要去佢fb留言幫佢賺reaction?
個個kol我唔同意都要去幫佢賺reaction我咪好忙
同埋你咁講都證明咗啲乜乜kol講野唔一定啱啦
收咗錢就乜都講得出,咁你用佢地做例子唔覺得好笑咩
tvb 玩完唔係因為有咩藝人
藝人只係卒仔
真正影响係大世界已改變
人口老化少子化同多元化
有消費力果班 已經唔點睇電視作為娛樂,無消費力果班睇幾多都唔會對廣告商有幫助
結果愈少人睇,廣告愈縮,個市場愈細,咩造大個餅,開多幾個台,多d 人睇

電視已經唔係唯一媒介,全世界有幾多後生返屋企仲開電視睇而唔係look 手機開電腦甚至開netfix 直接睇戲?
好撚似
Sor mirror 真係即刻紅左
咁不如你解釋下多followers同說服力有乜關係先啦
哇 50170 followers嘅電視kol咁勁喎
雪姨仲多followers過佢喎
咁followers人數同說服力有乜關係呀
你話無收錢咪無收錢囉
瓊姐都無收錢架 佢地做義工乍嘛

btw你講到游大東咁撚勁不如真係出街問下有幾多個人識佢
我又唔係公眾人民,洗乜你識
你拉到咁遠,知唔知自己講緊咩架
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞