其實TVB真係玩撚完

702 回覆
2291 Like 49 Dislike
你都幾好笑
我覆啲乜要你批准?
TVB Post比垃圾鏡粉洗版又唔撚見你咁講?
你咁撚弱智

真係要去再教育
viutv搵好多youtuber拍劇喎,睇下套it狗就知。相反cctvb一定係谷自己親生仔,由青年谷到老年,睇咗咁多年都悶
其實我成篇野出要都唔係講ViuTv
都唔知追擊黎做乜

如果你係想幫TVB嘅,根本完全幫唔到件事
同埋聽聞好嘅編劇都返咗大陸賺錢
所以d劇情咁膠
呢d語氣Exactly係TVB果d 40-50歲office阿姐
其實你篇野都冇乜好討論
而家TVB套青春不要臉搵緊後生仔拍,你又話冇人識,搵柴九陳豪拍又話老人家扮青春,搵聲夢個班就話讀好啲書先,咁你講哂

你個啲咩Mirror係咪一出生就好多人識?
你話係咪係囉,你開心就得
你間Viu拍埋啲垃圾綜藝又好撚有創意咩
自家劇都冇乜幾套仲好意思講
想知你攻擊ViuTV d人嘅時候諗緊咩
以前個台勢大仲可以無視批評,但係依家d劇已經去完全冇人討論嘅地步
佢都無後生睇 搵d阿伯做先岩師9睇
話口未完即黎
成堆傻閪Viu粉嘅邏輯都係有問題,TVB做咩都盲反
之後人哋用返班傻閪定嘅標準去評返Viu班人同劇,唔夠講就收晒嗲,之後只係負評
佢地唔夠駁就會話五毛PR TVB打手大陸人
咁咪搵d唔係親生仔、有人識/有實力嘅演員拍住先
再慢慢帶親生仔成長囉
之前果十幾廿年d監製唔夠膽用新人,搞到依家先焗住用
咁Viu都係
Dislike嗰啲都係on9仔,成日幻想Mirror係黃,明明就係一班9流既dancer
人地有訓練班
唔用自己人拍劇
走去出面請人係咩道理
再講有人識既演員
唔係TVB就係Viu架啦
唔通唔用自己人走去隔離台請人?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞