其實TVB真係玩撚完

702 回覆
2291 Like 49 Dislike
佢哋以為自己係先好笑
你咪又係果班一有少少機會抽TVB水就衝出嚟柒既柒頭囉
你都出哂名啦
公道自在人心,MIRROR COLLAR 幾垃圾大家都知
都2022仲表咩態 醒啦
TVB打手全面進場
全部Spin去藍/黃
一有呢啲post成班傻閪tvb打手就上曬水返香討同啲五毛圍爐啦柒頭
睇下賣咩廣告啦,賣海狗丸脫髮染髮成人紙尿片咪用中佬囉
幾時有話過只可以得mirror 做
問題係tvb 個幾個後生d嘅二打六真係有mirror 咁多廣告商搵佢哋咩 咁純比較營運tvb 營運係呢方面仲唔係輸?
利申:非鏡粉
總之話tvb
好似唔話得咁
一定轉移要同你講返viu
未入黎都知個post 會spin去屌mirror
返出去先
班仆街 個個養大左就走人
我都覺得MirrorCollar垃圾,但係又好多廣告商用佢哋
培訓公司係咁
依家個問題係

VIU TV 起用好多演藝學院出身嘅人,好多都演技好

TVB係用自己藝員訓練班啲得個樣嘅新人
d打手目標好明確
其實點解唔好好地自身發掘吓自己d男artist
好撚樣衰
認理性問吓 其實佢有咩料?
成日見連登仔吹奏 條友好似有不死身咁 反tvb熱潮都有人吹奏
但我睇過佢啲戲真心覺得好浮誇
電影又冇套…
Jm9
講緊tvb 你講咩嘢viu tv

就好似藍屍咁 見到外國衰嘢

就放大講, 「人哋美國都係咁啦」
蘋果日報之前咁既股價都未收皮啦
Viu資本雖然係藍同紅
但係佢暫時仲可以俾黃既藝人上去
RB,C allstar 就算梁蛆堯都係啦
最紅果隊crew 無制限OT編團
一樣可以拍到啲依家香港認為係踩畀既畫面
美女郊遊遊 阿Dee扮軍人果段
依家係香港已經難能可貴
Mirror藍咪唔好撚睇mirror
其他值得支持既藝人都可以睇掛

有啲野真係避唔到支資,如果黃就唔可以有少少野掂到支那
咁電話台都唔使揀,香港得smartone冇用華為基站
而佢係Sell HK
其實都係咩‘親生仔、親生女’問題,冇撚得救
五毛PR CCTVB打手Blocked
我唔知我睇唔到
我淨係要TVB輸
你慳D啦,其他人係唔係可以賺藍養黃,其他人係唔係可以搵食啫呀,你死撚返出去睇下其他人幫TVB出首歌都畀連登仔話唔係黃
你條仆街奶賺藍養黃屎眼都已經奶撚到成口屎,仲要扮無偷食屎,你快撚D去拎塊鏡睇下你個食相幾差
佢應該一係係loop番去viutv好藍好藍 一係唔答你架啦
屌點駁 雖然我都唔識tvb有咩後生星
有冇原本話佢似細龜嘅comment想笑吓
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞