其實TVB真係玩撚完

702 回覆
2291 Like 49 Dislike
美國聯邦通訊委員會(FCC)周四以4比0表決,將中國聯通(0762)逐出該國市場,FCC主席Jessica Rosenworcel表示,「越來越多證據表明,中國國有運營商對我們的電信網絡安全構成切實威脅,這越來越令人擔憂」。

中國聯通必須在該禁令發布後60天內停止在美國提供服務。中國聯通在聲明中表示,公司已遵守法律,FCC此舉「沒有任何正當理由,也沒有提供必要的正當程序」,將「積極維護公司及其客戶的權益」。

FCC兩年前就對其提出質疑,要求該公司證明自己獨立於中國政府,否則可能面臨從美國市場被驅逐的程序。

FCC去年已向中國電信(美洲)開出禁令,中國移動的准入申請則在2019年遭該機構拒絕。而FCC亦經對中國運營商Pacific Networks Corp.和ComNet啟動「類似的吊銷程序」。

中國聯通是中國最大的運營商之一,但不是美國的主要服務提供商。中國聯通在美國提供移動服務和固接專線服務,以及互聯網接入、雲和數據服務。

你好鍾意中聯通?
IT 9 果班演員演技咪又係同余德丞咁上下水平
可能仲差啲
咪證明你同班垃圾一齊囉 柒頭
我識個D睇晒美劇英劇台劇日劇韓劇啦
仲睇你本土垃圾劇咩柒頭
玩抽水就吹到神劇
廣告從業員
Viu tv明目張膽開po帶風向tim啦

大部分cast簽哂天下一
可能古天樂睇人眼光差過你
拉埋其他台落屎坑 唔會令TVB冇咁臭
TVB除咗一直顛倒是非 尋日仍然有單審訊係TVB交資料畀popo
照你咁講法
Tvb 眼光差?
但Tvb 以前簽咗古天樂喎
你都話tvb玩完
你理得佢監製用咩人
都唔知你咁緊張tvb有冇人用做咩
20年前嘅嘢你就唔好再講啦仲拎以前啲嘢黎打飛機
張家輝其實仲差tvb劇債都keep住唔比屎比tvb啦
鐵拳英雄成套黃到呢
以前 思想仲停留以前 係咪可以而家手執tvb股票用返以前個價賣
tvb個仆街新聞部到呢一刻都不斷作惡
viu tv點做都唔影響我想tvb收檔ge決心
咁似啲廢老
講自己以前點勁法
咁佢今次又扣幾多分呀!!!
cctvb垃圾嚟,無討論價值
依2條木咀頂盡得cctvb師奶會追「星」
Now抽起身聞都係作惡緊
咁你簽人都唔係即刻紅啦
古天樂簽嘅人有冇一個紅咗? 你點知佢有眼光?
咪睇返而家紅果班,以前係邊個簽囉
冇所謂啦,Viu只不過係維穩第二梯隊,TVB呢個象徵同記載住前朝繁盛年代嘅產物就預咗被消失。你睇個款,而家真係好似一石二鳥咁。紅色資金傳媒踩住前朝餘孽上位,勁呀
你最有眼光
曾志偉個位應該要比你坐先得
古天樂嗰班全部出咗道幾年 拎古天樂而家地位黎比 起碼果班人拍過電影 有啲已經做過電影男主角
想知tvb而家捧果班人有邊個拍過電影?
你覺得唔好睇果套it狗 人哋黃子華馮德倫都有追 出埋post讚
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞