其實TVB真係玩撚完

702 回覆
2291 Like 49 Dislike
報紙定雜誌講過Tvb藝人出show特別貴,陳豪80萬,黃翠如40萬,n線閔大人都10萬
Fyy 出po幾十萬1個po,但就傳過有人減價抓job都冇job
所以依家雙線劇一套後生一套老,後生果套收線仲高係好事!
呢度係連燈
而家套青春不要臉有冇睇?
由後生仔女做主角Wo
洗乜驚
即刻隨手執幾件再加個咩新五虎label
捧返一兩年即使紅唔過mirror都可以55開
HSBC 即刻科水俾Collar
仲有因為李佳芯唔受溝俾人cut 曬啲廣告。
呢堆捱過左早期既 TVB 藝人咪上哂岸
FYY 算異數,幾成功,其他港姐都冇咩曝光
TVB近年都捧唔到咩新人出黎接班
想救亡但又搵返李思捷 阮兆祥一堆舊人返黎主持
所以有樓主講既青黃不接既問題囉
哦認得你
你咪係睇住又紅又藍既Viu
開黃圈手足Post個位巴打
我本人

係喇你身邊冇人睇TVB
全香港就冇人睇TVB架喇
自我中心到
咪就係因為佢哋都覺得羅天宇擔唔到大旗囉
右邊個個好撚樣衰..
咁咪自由選擇 睇tvb定viu囉
成班睇電視當抗爭
黃藍都有呢啲人

見到tvb股價跌就好撚興奮
但又唔係想全個香港電視業收皮喎
因為佢哋支持緊嗰班viu藝人
都係撈緊電視嘅

如果想去返一台獨大 想壟斷
咁我唔支持壟斷囉
仲要畀間中資台壟斷
十幾歲就叫人返去讀書唔好發明星夢
好喇廿幾三十歲岩岩開始上位就話人冇人識
咁用返出名既柴九陳豪就話TVB用黎用去都係啲老人
你地講撚哂
有睇,我鍾意Tiffany,但係男果d完全唔得
咁多年來tvb 呢間公司根本就係娛樂圈毒瘤
將香港Media行業停留咗係80年代
譚俊彥同張震朗真心2打6樣
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞