其實TVB真係玩撚完

702 回覆
2291 Like 49 Dislike
50170個followers最勁啦
食物就多 電視劇評論人就少
咪啫係電視劇評論係無人睇囉
咁佢代表到啲咩?代表到主流意見?
你不如真係試下走出街問下先啦
你問kingjer都仲可以有人識 游大東就真係無乜喇
咁叻呀 你又話唔識我但又識我老豆
好心你組織下先啦
其他人唔知 不過小喇叭真係著名tvb打手黎
啫係點 你自己話多followers=有說服力黎寸人,而家叫你搞返清楚佢係咪真係咁多人識,你又唔敢答

答埋你講神父嗰度
你而家將followers多就當咗係說服力,啫係有一個人同你講阿xx神父講過點點點,所以佢講嘅野一定啱
咁你答佢,唔係喎,神父都有壞人,講嘅野唔可以盡信
提醒返大家要有自己思考,唔應該神父講乜都當權威,有問題?
但你就講埋啲偏激野話咩有一個神父係壞人等於所有神父都係壞人
都唔知你真傻定假懵
譚俊彥第一次拍劇(包青天)已經係男一
佢唔係狄龍仔有撚人理佢?
睇到佢閪名都無名火起 好人好姐做cctvb打手
你班撚樣做Viu打手又點計數
右邊果個邊個黎? 容錦昌?
其實你個啲所謂Data
只係咩轉發左幾多次乜乜柒柒
有乜野參考價值
唔通我話首戀愛預告有成400萬View
佢就全香港人都識就拎女歌手金獎咩
我老豆今年60
佢睇果啲所謂tbb後生劇都覺得好老套
佢都轉咗睇其他野好耐……
我對邊個節目多人睇啲根本無興趣
我已經無睇好耐電視
但你係咁強調游大東係個有50170個followers嘅kol好有說服力就好搞笑
柒咗咪認囉 咩比較容易理解嘅資訊 又咩所有神父都係壞人 連你老豆係雞蟲都攞出黎講 真係簡化到連邏輯都無
193 咪係一樣 死毒撚 關你撚事呀 
明明就係演技差
我爸60歲都寧願睇netiflex韓劇啦
關我咩事做咩要駁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞