[KPOP] K-POP 2022討論區(3)

1001 回覆
6 Like 19 Dislike

Lm
拍個節目姐 咁認真做咩
鉉辰真係越望越靚仔,ㅇㅈ?
原本諗住返支那玩選秀 點知咁啱支那岀事 ban晒所有選秀節目 支那人又覺得佢暗黃
解咗約無得掛住clc嗰名玩999
奶到岀晒面又玩唔返造星4
步步錯
錠狗真係絕頂死傻西
Fromis9 隻歌又ok wor
係大陸有撚人識佢咩
如果冇奶共 番黎玩造星已經出硬道
最慘係自己撐警藍絲 仲要繼父
人地奶共搵錢都話"情有可原"
D 奶共微博係公司職員打
佢自已冇啦啦走出黎過自己撐警個下柒
Im
【體育朝鮮獨家】[T-ara出身朴素妍將於足球選手趙有敏結婚] 據相關人士透露,朴素妍將與小9歲的足球選手趙有敏結束三年戀愛走向婚姻殿堂。 兩人在2019年通過熟人的介紹相識並培養了愛情,最近決定建立幸福的家庭。 婚禮將在趙有敏賽季結束的11月舉行。
好醜阿屌
我會幫佢R
叫個大面嘅揸機自拍係咩玩法
依加等小櫻花出道~🇯🇵
Fun先最正~
WINNER於17日通過NAVER V LIVE與粉絲們進行了溝通。組合休息期間在多個領域展開了活躍活動的姜昇潤和宋旻浩,加上完成了國防義務回歸的金秦禹和李昇勳四名成員聚在一起,讓全球的Inner Circle們充滿了喜悅。
直播中WINNER表示:"一直都在想快點和成員們聚在一起","能量好多了,從狀態開始就不一樣",表達了令人心潮澎湃的感想。
特別是WINNER親自宣佈"完整體"回歸已經不遠了的消息,集中了粉絲們的注意力。他們說道:"回歸準備了很長時間。行程也很多。太想念粉絲們了,我們真的在好好準備,2022年要努力活動,填滿今年一整年。"
又搵踢波嘅
驅風
唔怪得素妍都唔再玩t-ara 啦,原來驚同隊友爭波友
恭喜昭妍
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞