[KPOP] K-POP 2022討論區(3)

1001 回覆
6 Like 19 Dislike
乜原來佢得閑到玩緊抖音笑死人
我係錠狗就返香港攞前韓國女團成員個朵玩造星4好撚過
啲網紅隨便擰兩嘢屎忽都幾萬like
錠狗出盡奶力擠眉弄眼得嗰幾百…
佢最新嘅ig post得萬幾like
Collar都多過佢
又有得玩aespa風格
好笑嘅係錠狗簽咗大陸約之後先有造星4佢人生個timing真係整定唔紅,紅唔起就係紅唔起有幾奶共都好,佢個繼父對佢大陸星途冇撚用
發明星夢發到佢咁撚柒戇鳩
行每一步都柒
攞埋個老豆出嚟真係好撚柒去造星咪好囉,有班viutv fans,幾藍都幫你變黃使乜好似而家咁兩邊都冇人理
受邀參加Prada 2022秋冬男裝時裝秀的藝人

李鍾碩
NCT 在玹
宋江
李宰旭
黃寅燁
李棟旭
SEVENTEEN 珉奎
THE BOYZ 柱延、泳勛

來源: theqoo https://theqoo.net/2314298435

1. 泳勛的衣服好漂亮

2. Prada看男人的眼光跟我一樣呢...

3. 感覺Prada喜歡的風格滿一致的ㅋㅋㅋㅋㅋ

4. 李棟旭怎麼都不會老..

5. 李鍾碩不愧是模特兒

6. 哇.... 李棟旭太厲害了,只有他的氛圍跟大家不一樣

7. 大家散發出的氛圍好像都有點類似耶,真是大飽眼福

8. 在玹的氛圍好貴族,而且不會讓人覺得很油膩

9. 珉奎啊,我們結婚吧

10. Prada把長得帥的人都聚集到一起了呢

11. 可能是因為李棟旭比較成熟吧,感覺他的帥氣和氛圍是別人完全沒辦法超越的...

12. 哇,李鍾碩真的很乾淨清爽,衣服駕馭得真好

13. 李鍾碩還是一樣帥呢,拜託多拍幾部劇吧

14. 李棟旭根本是在拍畫報吧...

15. 李棟旭快點用那張臉(要剪頭髮)拍浪漫愛情電視劇吧

(轉載請註明出處,謝謝~)

在玹屌打李柱延
李柱延湖南省農民工
不過造星4都要睇條臭雞好唔好彩入到梁狗堯個組,入到狗堯個組又係冇運行亂foul人
半日都無 24hits 已經衝到55
個勢幾勁
錠狗注定星途坎坷最大嘅笑話
Stayc 首 ASAP 仲係 melon top 100
Lucas小哥哥有冇機會放監,成班歐美撚喺到WayV is 7
當初見佢奶到咁盡返大陸
以為係一早鋪好晒後路啦
點知到而家都冇嘢撈

都唔知佢搞到咁核突做乜
其他嗰啲 多少都奶到jobs返嚟
同埋唔會中港台韓四地個朵都臭晒
而家可能真係做依樣多
係Cyberpunk style
最理想出路:999慘情牌出道,出道再奶共同拎爸爸出嚟話晒Kep1er三大一位都拎埋
上次都六月啦
但周邊仲係得6個人
聽講尋晚有啲fans仲拎埋sulli同jonghyun出嚟講
佢如果喺香港玩造星4 ,
9成做大熱
節目入面講到自己幾痴情幾愛
其實都係整人設 幫自己ig r follower 賺錢
男人果然全部都係仆街
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞