[KPOP] K-POP 2022討論區(3)

1001 回覆
6 Like 19 Dislike
你真係好撚浪漫……💕
講起Weeekly 其實佢哋都幾應該上
有門面有實力係爭個機會上
孩子點諗都唔會輸
奶味藍的驕傲

一定有
ITZY
WJSN
Dreamcatcher

呢啲唔sure
Everglow
StayC
Momoland
[KPOP] K-POP 2022討論區(4)
https://lih.kg/2860052
加埋BOA solo或者叫埋Luna 返嚟
因Super Junior銀赫確診新冠,Gaon頒獎禮MC進行調整。 Gaon方面透露,頒獎禮原定銀赫&樸蒔恩擔任MC,現改為道英 樸蒔恩 JaeJae 3MC。第11屆Gaon頒獎禮將於27日下午五點首爾蠶室室內體育館舉行。
可唔可以叫番IU黎
咩叫大玩特玩
好過你嗰個平到咩都甩唔到
跑個步返嚟去咗成版...

請夏:佢肯玩,啲stage實好睇,但有上次朴春嘅先例應該唔會再咁搞。Apple to orange同投票問題無得搞。

T-ara:食呢排Idol Mom少少懷舊潮,有gimmick。但恩靜拍日日劇啲期唔一定就到。

F9:造假陰影又真係幾趕客...

Weeekly:鳩估,Mnet會同PlanA傾出唔出到Apink,出唔到就PlanA會拎Weeekly出嚟pitch。Mnet受唔受就55波。

Viviz:啱啱諗,9/2 re-debut,活動3個禮拜,如果節目係三月下旬先開波+呢次係出到三四隻歌mini嘅,無縫接合有得博。問題反而係唔知HYPE會唔會阻...

Laboum:要搵一隊有年資+幕後點樣跪含舔都肯嘅嚟做砲灰,佢哋最啱使。
StayC係好大變數:傳就成日傳話佢哋公司同Mnet唔妥,但M-countdown佢哋又照贏。9估嘅話,Mnet最想line up到嘅實有佢哋份,而佢哋又真係參加嘅話個節目會易做好多(大概等如上次G-idle個位置)。
本身間公司都就嚟冧 唔驚
push
push
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞