[KPOP] K-POP 2022討論區(3)

1001 回覆
6 Like 19 Dislike

我覺得大賞比127都唔係咁好不過40%評審分佢哋想點玩都得啦 個標準係佢哋定嘅 你話計到數出嚟唔啱就話啫
Btw有特別待遇點解唔俾埋嗰本賞Dream仔
Wannaone出得成歌
好似兒童合唱團咁
據韓媒報道,YG娛樂發佈聲明稱「WINNER的李昇勳今日被確診感染了新冠,其他成員均為陰性。」祝願早日康復。
【MBN】[THE BOYZ ERIC確診感染新冠,其他成員正在等待檢測結果]24日,IST方面表示:"THE BOYZ成員Eric確診感染新冠肺炎。20日,他在接種完第3針疫苗後,得知曾一起吃過晚飯的熟人的朋友感染新冠,於是他在1月21日上午完成了PCR檢測,並被判定為陰性。之後他由於沒有其他症狀,所以隔離到了21日。22日他使用自我診斷檢測試劑盒進行檢測,結果呈陰性,隨後加入行程。由於24日將進行組合真人秀拍攝,Eric 23日再次接受了PCR檢測,並於今日上午接到了確診感染新冠的通知。目前組合成員和工作人員都進行了新冠檢測,現在正在等待結果。
Winner又中 IKON又中
YG中招率好高
呢條友勁鍾意出街希望佢唔好惹到我
旴旴冇事的
https://twitter.com/wannaone_twt/status/1485466251723886597?s=21

如期出到Wanna One新歌
CJ又用輿論壓力贏多次
【Theqoo】P-Nation公告,最終決定Koki離開《LOUD》選秀出道組,此次暫不出道。
好想件BP泰雞中多幾獲
咁好明顯啦話
明顯SM傾好哂要127大賞棄Dream本賞
有得必有失
但論成績大賞嘅話比Dream合理過127好多
但SM最愛127
Golden Child 崔普閔
有粉絲參加Golden Child崔普閔的線上簽售
影片到這個推主帳號找的到
可以看到崔普閔用手指把粉絲樣子的畫面切掉
還是開始不到三秒就切走 video call只看著自己的臉

上年video fansign都俾人話有態度問題 (gif)
好想睇佢性感地長大
Ateen係佢嘅顛峰
樣衰咗之後重整古做怪
Byebye
剛剛看到同團的李大烈也是這樣

俾幾千蚊入vs衰過搵ptgf電子雞
寧願拎去叫鴨,可以屌到你不要不要
好撚唔尊重囉人地都俾唔少錢,扮下野,吹下水都唔撚得咩,就咪撚學人做idol啦
心寒到…
係囉還掂都係一兩分鐘一個,人哋有份出糧畀你,搞埋啲濕鳩嘢都唔好畀人睇到呀笨柒最多咪唔望fans唔係fans都嬲,抵佢哋做咁多年都唔紅
做鴨都話盡責屌死你先,貨都唔交吓重收人幾千蚊兩分鐘,人神共憤
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞