[KPOP] K-POP 2022討論區(3)

1001 回覆
6 Like 19 Dislike
我估有omg ive brave girls
又omg
Ive 出道得一兩個月得兩首歌
屌,唔記得佢哋上咗
霉都上左都無人知
Wm俾人認錯做woolim
Omg上過qd又俾人遺忘
間公司到底有幾霉
茅少少郁下比賽內容,都勉強accommodate到啩:自己改編自己歌1次,對手cover自己歌1次,此外就唔再用到,2隻歌啱啱好。
Sixth Sense太大impact...
pop~pop~
阿Q啲講,起碼OMG都重存在,LovelyZ已R.I.P...
YG隊隊都中晒炎
Itzy 大機會
我個名好上鏡
【SPOTVNEWS獨家】[TREASURE成員中出現新冠確診者]25日,據SPOTVNEWS獨家取材結果,TREASURE成員中出現一名新冠確診者,因成員中出現確診者,回歸可能會受到影響。對此,YG方面表示,相關立場正在整理中。
唔會掛 咁高銷量
宇少喇,ive 岩岩先11冠洗鬼上
IVE 出道就雙位數1位 邊駛玩
Brave Grils得返3個應該都玩唔到
*Girls
在Mnet又好,星船又好,宇少個情況上去都真係最fit;有一兩場sharp啲表演威下、短期吸飯,已經淨賺。
佢哋都上唔到就真係好難砌夠腳...Apink睇見佢哋今次CB個情況唔使諗,BG又無,StayC就好似同Mnet有心病,DIA同CLC應該都係等收檔唔會出,April就雪櫃封印,LOONA就公司無晒錢開唔到工,再數落去拎晒Weki Meki、Dreamcatcher、Cherry Bullet同Weeekly。計埋宇少都重差一隊先夠數,但呢個lineup嘅話收視恐怕 (參考:19年試玩版嘅V-1)...
吖,講漏Fromis-9同好似重存在嘅Momoland...但好似都幫唔到件事幾多。
d職員一齊吸大麻周圍噴煙
Rocket Punch已被遺忘
其實早嗰陣有諗到佢哋(早過啱啱去廁所交水費諗起Everglow),但我好懷疑Woollim是咪重會經營呢個團...
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞