[LeGm打電話未] LA Lakers | Mamba Forever 討論區(326)

1001 回覆
3 Like 1 Dislike
今晚就可以trade 細龜 希望有人要
睇今場又唔係話打得好有說服力
可能打得密已經無哂力
仲諗住今日小牛可以輸波
等戰戰績冇追得咁辛苦
只要trade走左龜,唔駛再打5小,以其他人腳都打到一定成績,但現實係佢冇人要

所以好大機會係為左龜而要郁其他人腳,包括我
我唔明郁你做乜鳩
條打壞
打番四啦俾佢
奶打五
大細龜走 要換個pg可以key下波先得喎
走左打返傳統雙塔隊波應該唔同層次
呢條應該傷足一季 應該要trade走 中曬伏
其實佢喺熱火果陣幾勁
具體的交易方案是這樣,湖人送出拉塞爾-維斯布魯克、小塔克,國王隊則送出巴迪-希爾德、馬文-巴格利、特里斯坦-湯普森。這筆交易對湖人而言可以大幅度提升球隊進攻端的火力和板凳席的深度,而希爾德是詹姆斯的心儀幫手,他出色的三分投射能力可以很好的搭檔詹姆斯。離開湖人的威少可以做回自己,聯手福克斯、巴恩斯幫助國王隊重返季後賽行列當中。

希望真
帝王呢d萬年爛隊真係應該幫手食左龜佢喇 年半後又一條好漢
反正buddy對佢地來講都唔會龍骨來
換wall都好
有期好迷佢
換得走龜已經好好
最後乜都冇
各位想唔想聽日再慘敗焗trade ?
贏輸都trade la
因為TURNER要來了
場場我都咒9湖要輸30-40分
唔輸點會有動力睇清楚
樓上bagley buddy個trade都ok
Bagley可以頂stretch 5
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞