[LeGm打電話未] LA Lakers | Mamba Forever 討論區(326)

1001 回覆
3 Like 1 Dislike
咩都新聞寫架啦
Derozan單野都係新聞寫
你都識講fd底 而事實係最後揀左Westbrook打兄弟籃球 咁有咩衝突
算啦抝黎無用 佢黎咗已經係改變唔到嘅事實 trade唔走兼班撚樣死攬又係事實 總之過禮拜日 russ+tht trade 唔走就唔使睇 啱啱buddy完場又過嚟攬AD吹水 依家我話撚知換邊個 就算換張廢約方便下季有得cut free 番一千幾百萬cap 都好 兩個都一定要走
冇話湖人管理層冇責任但lebron係approve個個
淨係我有睇到既球評Stephen a smith, Perkins, Shannon sharpe and skip bayless都認同lebron 先係approve個個
其實真係冇咩好拗
知你憎湖管 但今次真係lebron自己suffer
撘THT+27’ 1st round+Cash 是但match 到份約架啦 諗下季好撚過依家 塞嗰幾隻又好 無ben淨係Tobias又好 Kings成隊又好 溜馬又好啦 班撚樣自己做錯決定就躝出去幫人含又好比人屌又好都搞番個trade番黎
我老母合埋眼掉都應該入到3球
唔係Jennie 揀咩

話揀西書佢老豆在生都識笑呀ma
今日下半場唔得閒睇
睇番啲留言牙龜又日常打得差
其實我當初都係覺得龜>ddr
DDR 果三年喺刺打到死老母咁款
點有人估到佢去公牛會咁勁
如果trade唔走龜嘅話
湖人唯一出路係咪等龜自己報銷
占只係approve嘅其中一個姐
如果ad rob Jennie 堅決反對
咁呢單野都唔會成事
根本呢四個核心人物都有責任唔洗拗
都係個句啦
Lebron approve ,rob同Jennie 扑鎚
agree
Kendrick Nunn is expected to be back in the line up before the end of January

俾傾屎撚
其實喺教練角度黎講
連續幾場都咁差係咪應該dnp俾佢反省下呢?
睇咁耐波未見過因為打得差bench 當打巨頭(傷完打得差另計)
所以一定係係咁出佢等球星自己打返起個態
結論:繼續睇條撚屌多半季
我覺得ad復出之後至trade deadline 之前果十場八場波係最重要
係決定trade唔trade嘅因素(唔單止trade wb,其他人都係)
呢十場八場如果打得差一定會有大地震
問題係賤賣wb 都未必有人要
送都唔要,仲諗住賣
老實講
依家有小小體諒Vogel
啊頭掟隻龜俾你叫你同雙核磨合
咁你一定係盡做架啦
呀龜特性就係剷得
咁唯有清空條內線俾佢
全世界一齊打5 -out
打得差又唔可以點樣對佢
畢竟佢都係雙核approved
但龜又同湖成個陣唔夾
湖都唔係啱打5-out嘅球隊
餸就係得咁多,教練廚藝再高都冇用
唔係想幫佢講好說話
佢啲濕鳩調動的確抵屌
但都係源於啲人唔啱佢用
佢中廚佬點會識整法國菜呢?
只可以怪龜毒性真係太強
而家湖勁似有一年猗又係開季簽哂成班老野之後打極打唔起 季中頂唔順一野換走哂
唔記得打劫左邊個返來
呢個真心迷 侯活出場個impact係肉眼可見 wb 出返黎個impact 都係肉眼可見
我諗冇人咁諗,係有人想將簽龜入哂奶共數

睇報導係Jennie揀龜唔要ddr

當然可以係奶共狗控制老闆
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞