[LeGm打電話未] LA Lakers | Mamba Forever 討論區(326)

1001 回覆
3 Like 1 Dislike
40m
到底湖人歷史上有無一隻pg係做到 pull up mid range floater 依 pg 必備嘅野
對上一個係唔係fisher
其實common sense黎 個時lebron 追緊3個option:手錶佬,ddr ,西書
手錶佬reject 之後再同ddr同西書會面 相信最後ad同lbj一定會有同rob 傾覺得邊一邊會適合d,而揀左後者
連espn skip and Shannon 等等球評都一致agree 如果單trade冇lebron sign off on it既話 單trade係冇可能成功
咁lebron 如果咁想要ddr既話 rob係逆唔到佢意
Steve Blake
你老母臭閪咁撚鐘意d射術弱智級別咁嘅pg
Westbrook射板頂
Lonzo pull up mid range樣衰到似wnba咁
Dlo 唔洗講 成個人咁係弱智咁款
Siu l 4
其實隻打壞未傷係lead太陽2比1
就算有垃圾mk都仲可以同太陽對抗
今季隻龜殼真係...
廢老會唔會忍唔住training個時收龜山
第三季都係13.1ppg
完全無得分手段
點都好過隻龜先啦人地三分至少有4成 雖然持球進攻真係垃圾到 但一隻3d黎講合格有餘啦
我覺得似你想要守護lebron legacy多dok 你個source寫lbj想ddr 黎 咁點解仲要同Westbrook 整個dinner meeting discussing the possibility of playing together
Lebron根本就interview緊一班人 再揀個岩既
打波既人係lebron AD,第三巨頭係邊個本身就佢地既say係大於front office
我個時睇返黎既版本係話team internal discussion 有幾個人強烈反對Westbrook加盟 但somehow 大粒個d agree Westbrook係更好選擇所以照press ahead
睇左咁耐nba, 真係得龜先有果種街場業餘打波感覺

以前有身體質素仲可以跳高高隔硬上,而家跳唔高又要隔硬上又要驚被人格臭就鳩拋果下真係連cba都不如
第1球係打2 FOR 1
但只適合D 攻守效率高既隊
處理差就好多時變左鳩射
整個dinner meeting discussing the possibility of playing together

呢段係新聞寫架姐 佢地傾咩你點知
18定19年既新聞 westbrook同wade已經有去lbj屋企食飯
佢地不嬲私下係FD底
我係因為禿走
先覺得奶無話語權
禿同奶幾夾 禿幾重要我諗大家都知
問題有佢防守效率點高
https://reurl.cc/EpZeX1

19年已經有去佢屋企開party
定係19年已經傾緊一齊打
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞