[LeGm打電話未] LA Lakers | Mamba Forever 討論區(326)

1001 回覆
3 Like 1 Dislike
邊隊廢隊要?有我可以幫手去twitter留言
仔仔剛出世嘛
其實個球3分係要射,係空哂
只可以怪佢廢

tht 都係keep shooting,但西書就
好撚on9 條友唔撚洗指意有冠軍 唔撚配做冠軍PG
龜黎左之後
奶先話同ad 一齊同 龜傾過

唔通龜黎左之後公開講話唔想同佢打咩
Check左
近三場
9分
6分
8分
細細龜
平時 懶得嘈
今日佢撐龜 我mon post同佢屌到聽日
唔計人工
體能型guard
依個moment要kemba walker定龜
廢老見到有個咁既隊友
自己場場爆seed 拎分都贏唔到
會點
下 你真係覺得冇LeGM approve,rob條友會推到單交易?
簽人換人前問當家球星好正常
仲要係lebron呢d歷史前5巨星
kuzma仲好過wb,當時仲咁多人話要trade佢
其實rmbj浪射三分都要屌
根本除咗第一無撚人要 第二就係班撚屌無面落台 大佬用3隻藍領攻兵唔柒理幾廢幾勁 兩個奪冠功神 唔係trade Lowry/ Beal/ Dame 呢班 反而trade 個人人憎嘅龜 係有用唔使年年轉隊 好喇 用哂所有資產trade wb番黎 無撚埋cap 隊波變撚到下游球隊 打班尾都55波 搵石頭砸鳩自己腳趾 但依家唔出/trade 又驚比人笑一世仲要無人trade 真係谷鳩氣 上年班人廢極 占AD 未傷都仲係 top seed cls
以LBJ對藍球理解同哲學 (不過LBJ都鍾意d 有ball sense嘅人)
應該係derozan 好過westbrook
樓主PIN晒都無人幫佢口 唉 尊重啦
樓主我幫你屌

屌你老母LBJ浪射狗
出場已經係致命傷
唔好撚傻啦 nba班人夠薑極都一定會問咗自己隊波粒星先會做big trade 唔係簽 free agent 你覺得班膠層 換走半隊波會唔問占先? 即係Kawhi / CP3/ KD 一樣 佢地隊波trade 咩人唔問過先 得罪咗邊個孭?
柒就柒 認咗佢 自己made wrong decision 臨老過唔到世無得怪人
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞