[LeGm打電話未] LA Lakers | Mamba Forever 討論區(326)

1001 回覆
3 Like 1 Dislike
依兩單真係不得了,害左湖4~5年起碼。。。
呢排開波同我返工時間ABAB
佢攞咗大約有啲回不過應該唔會唔要
wesley matthew守curry守得幾好
The Lakers have little trade flexibility, but that hasn’t stopped Los
Angeles from exploring various potential deals. Rob Pelinka’s front office
has only Talen Horton-Tucker and Kendrick Nunn as non-minimum players with
tangible trade value, and that combination won’t be nearly enough to land
Grant or Turner. But the Lakers have called rival teams to assess the trade
value of DeAndre Jordan, Dwight Howard and Kent Bazemore, sources said.

湖人隊幾乎沒有交易靈活性,但這並沒有阻止湖人隊探索各種潛在交易
Pelinka手上只有Talen Horton-Tucker 和 Kendrick Nunn這種萬用包,
這一包還不足以換到Grant或Turner。

但消息人士稱,湖人隊已經打給各家球隊評估DeAndre Jordan、Dwight Howard和
Kent Bazemore的交易價值。

湖個gm 擺明係on9
Ad 出得返就諗住ad 同奶長期打5
咁咪唔洗要候
為個垃圾龜
龜應該完全無人想要
留龜局打5少。。。

Free 都無人要龜。。
猴朗一心一意返黎同你打波
又雪又trade
湖人管理層廢還廢呢個係事實
但leGM還leGM
唔好成日將兩樣野溝埋黎講得唔得
你點講都改變唔到LeGM有份recruit Westbrook既事實
Rob仲癲過Danny aigne
老底仲要問trade value
換走猴都好既
無謂係而家既湖浪費自己時間
打得好又出唔到場
真心換絕情
猴場外都表示自己真湖
Trade咗我終生反rob
Wb單trade lebron個say一定好有影響力 當然最後make decision 係湖管其他細trade唔敢講
但你highlight 個d位都冇寫你之前所講既lebron and pelinka prefered ddr over westbrook
其實我地都on the same page
湖人管理層係廢
但係之前講緊lebron 今次揀左第三巨頭做westbrook係佢有史以來選擇最差姐 legm 都係講佢做既recruitment effort同influence大於正常球星會做同會有既野姐
是但啦拗咗兩日仲未拗完
用兩個次輪打劫唔到cam有啲可惜
大飛幾時KENNARD都冇埋
唔算拗既 討論姐返工都係扮工
第一次佢真係狗
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞