[LeGm打電話未] LA Lakers | Mamba Forever 討論區(326)

1001 回覆
3 Like 1 Dislike
無人係完美 點解唔可以承認佢係好波 但唔識揀隊友 又要有d場外因數
細龜唔係klutch 既人 晨早應該trade 走左啦
你無撚癲啦 Kai V 自己唔柒想成世跟占 贏咗冠想自己 lead 隊波嗌走架 仲去curry party 一齊笑鳩占 ig啲片 無得揀先trade Kai V 唔問占你真係搞撚笑 隊波跟本占話一 連個傻閪老闆都唔敢話二

都講撚咗trade 前off season 已經同好撚多人傾過 Lillard DDR 龜 全部美媒最撚權威幾間報哂 仲要撐占唔知 無撚影衰我呢啲真太監啦
Ddr 你估馬刺會咁易同湖做trade?
點解作故仔作到你好似係現場咁 大龜呢單我無留意新聞一排

但騎士單野我有留意
18年中最後既新聞報導出黎係
騎士用KI去報價 點知俾KI知道左 佢已經唔係好LIKE
之後KI 17年季後賽已經無同隊友太多交流 然後完季就叫trade me
之後騎管去問LBJ換唔換 LBJ say no
結果 ki一意孤行
但DDR唔係保證入po人物 但龜係 10-21 得15冇入過
你話龜嘅po保證能力強定弱
DDR 只有14-19 10-13 同20-21冇入過 所以觀感上龜比人感佢帶到隊入po

但龜係呢個潮人陣容係唔夾
龜唔啱打五小 都唔啱打X switch 體系嘅奶守陣
佢防守本身零貢獻
同埋細龜同佢撞到啪啪聲
明明數據有齊 佢哋同時上場 正負率有晒數據都依然咁出 仲覺得磨合問題?
你應該無睇新聞
Ki 話走
但奶如果知既話佢會想留ki 因爲奶覺得比時間奶可以解決到
奶都係睇新聞定人地講先知管理層急急腳換走左ki
https://www.youtube.com/watch?v=OpVF3-hJZlk

冇呢兩鳩個play, 今場已經嬴左
覺得佢眼神都變咗
未開打個陣都係無人睇好
因為一望就知唔夾
龜無防守又無3又打唔到無球
無可能會唔知
打漏左 KI同騎管有BEEF係LBJ返去之前已經有
個陣佢不滿dion waiters
第一球都cls
好似話要見心理醫生
丫係 同埋LBJ同釘嬌拔都有beef架
10年寫埋信咒鳩佢
點會唔敢話二 佢憎到LBJ死
LBJ走佢好撚開心就真 唔洗焗俾重稅 又拎左冠
仲擺pose屌你老母寄刀片
但呢單野同今次單LeGM係冇關係 你可以話騎士總管唔respect lebron
因為我淨係留意lakers 新聞所以其他隊我多數得個印象
LeGM既recruitment 有bosh ,Love,AD,Westbrook
最錯咪ddr 同wb 間揀左後者
Frank Vogel on Russell Westbrook: "We’re working with Russ, he’s receiving
our coaching, just trying to put him in positions to succeed. He’s just in a
slump right now. We just gotta stay with him and help him through it."

Vogel談到Russell Westbrook:“我們在和Russ合作,他在接受我們的指導,就是努力
把他放在可以打好的位置上。目前他處於一個低潮期。我們就是需要和他一起堅持下去
,幫助他克服低潮。”

幾時有好過
真心而家係NBA 搵個廢過佢既都好難
冇射波冇鏟籃冇助攻冇防守
除左搶自己友籃板同係咁TO
抖抖喇佢
佢自己都唔知自己想點…
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞