[LeGm打電話未] LA Lakers | Mamba Forever 討論區(326)

1001 回覆
3 Like 1 Dislike
食球權既pg 仲要本身大鎖級數
人地3分都改埋真係最岩呢個時代既pg
因為依家好多假pg真sg 或者頂級sg sf搖擺人
佢地都係要大量球權
好似公鹿補holiday即刻升lv
佢呢d球員係強隊有左就變爭冠隊
https://twitter.com/hoopanalysisnet/status/1481794044812742660?s=21

全世界爭Grant 9成用 THT Nunn 27 1st round都唔會trade 到, Bamba 用個 27 就trade 到 deal ?
WB單換
換返黎咪又係做啦啦隊
西書換到咩
乜都換到

但人地唔同你換
有個好簡單嘅方法
將龜放替補 猴上正選五 打返雙塔
第二陣容 一龜四射
第二陣容nunn帶隊好過 龜唔出都得
等nunn出返睇下乜料喇
d league仔真係無乜期望

屌你
Pg magic johnson
Sg kobe bryant
Sf lebron james
C kareem
C oneal

Second unit
Pg west
Sg elgin baylor
Sf james worthy
Pf paul gasol
C wilt

Southbay lakers/ten day ,two wat contract

Lamar odom anthony davis derek fisher
Rick fox robert horry

Champ唔champ到
後日打雞塊有種叫廢老守肥閪DNP猴啦
上次打狼已經想睇Kat 雞姦占 仆街唔出
今場playin 線上下爭打 Jokic easy 40分 tri-dub
諗諗下唔洗要wb個trade
Mk trez 當跌咗
原陣加monk nunn Melo 猴已經好好j
Monk完全係第三得分點
Nunn做後備pg夠做有突
仲有禿
最衰都係班仆街迷信巨星籃球
條友係咪plan定轉行
湖人而家考慮交易Howard

我屌你老母呀佩卡林
係咪諗住簽表弟咋
又真係有機喎
要howard 好過la
Cousin慢撚到仆街防守表現分分鐘衰過d jordan
金塊唔係話會再簽10日表弟? 10日約都可以交易?

用tht或者首輪換都好,reddish真係好撚勁,值得換

投瓜啊巴打們draymond
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞