[LeGm打電話未] LA Lakers | Mamba Forever 討論區(326)

1001 回覆
3 Like 1 Dislike
Brooks走左就開始鳩
WB 內心唔夠強大
Kobe當年打鐵 眼神依然好堅定
Gimme the fucking ball!
理解唔到
填窮鬼線最多30m
要換人解放空間,老實講47m有d難
就算換到都唔會太有利湖
認真,上年隻ad2 2千萬到期約咪一樣俾人買斷
有人要咩
等佢之後無藉口賴
咪就係
“I would go 0-for-30 [from the floor] before I would go 0-for-9. [An] 0-for-9 means you beat yourself, you psyched yourself out of the game. … The only reason is because you’ve just now lost confidence in yourself.”—kobe
下場射夠30球!!!屌你老母!!!

翼蛇跟得咁貼
唔怪得唔得閒睇波
tank隊清cap清冗員咪想要囉
ad2買斷蝕一年俾佢廢事眼冤喇
反正係唔係都要俾 但又唔會用廢事阻人發達喇
猗無諗過拎佢換 一心都係借佢完約清cap
咁不如留多年自己清好過
有好野換到咪換囉
湖同占都想衝冠架 除非下季之後暑假又有FA目標姐
Wb去死未?
應該就難點
湖揀簽龜應該真係無諗過蟹左
就算佢幫唔到手就無諗過表現差到咁
而家想拎佢同人換都無人肯
如果佢仲打得下 76人應該可能會拎笨西換佢
唔係靠之前累積返嚟嘅名氣以佢實力連第三梯隊都冇資格啦 未撚見過一個球員係可以淨係望住數據打波
依家又吹到拎閪龜換拓CJ
換包薯片算啦
日日唔同消息 但永遠deadline先trade俾人撚
LA
當年龜同kd 打贏大熱馬刺,之後兩個一齊自爆被勇士反cupkd 都打到垃圾咁 唔好入哂龜數,當年龜真係轟炸刺個底到爆炸
雷個教練擺Kanter同Adams反制刺
又幾撚好笑
佢練得黎都退休🤣🤣
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞