[LeGm打電話未] LA Lakers | Mamba Forever 討論區(326)

1001 回覆
3 Like 1 Dislike
睇熊仔好睇到 打到強姦我地AD出哂汁嘅 Kat 啞撚咗
有個識key ball floater 嘅PG 好正 射波都唔係準但起碼鏟得好 仲有Bane呢隻大隻佬
Bane 報自己6尺6 但上次拍埋占士到變到占士7尺咁
熊班young legs真係好正
個個都無限體力咁
其實講真
我地好過隔離大飛好多啦
大家都同期組隊
我地第一年就champ咗
佢地最多得西決
今年啞仔女人傷埋又冇一年
我地已經算係咁
rumor話紐約牛唔係非賣品可以考慮報價
牛佬+走路人+垃圾配菜換龜+daj deal?
Ff下好啦
牛其實進步手法好粗糙
rumor話紐約牛唔係非賣品可以考慮報價
牛佬+走路人+垃圾配菜換龜+daj deal?
原本想話牛佬今季啲選擇好麻麻
但諗下係換wb就覺得都ok
牛其實進手法好粗糙

你信2000萬 27歲拎最佳進步定
4000萬 33歲 拎mvp
都係觀點與角度 咁睇睇個個點解讀啦

tw有source既討論係好既
你哋近廿年好似得MK Dlo Nash Session有呢啲不過全部都冇長留湖
網巨頭又係同期 但都唔一定過到鹿
上年打湖下下叫ad出黎單打
型撚到
當年幾鍾意睇Sessions
網front office有Sean Marks真係安心好多
就算最差情況下網三巨呢兩三季沖唔到冠, 重組操盤都有信心
湖炒車(or 已經炒左)隨時2027再見
Playoff 怯場
比西書撚到一棟都冇
Lonzo ball當初其實都幾出色,point guard 黎講 助攻 防守 運動能力都好過d lo,仲可以打off ball
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞