[LeGm打電話未] LA Lakers | Mamba Forever 討論區(326)

1001 回覆
3 Like 1 Dislike
M摩換DJ
而家大飛得佢打得下點解要換俾你
算啦二哥出名白卡
換大摩姐
單係第3, 做到我真係服了。

即刻捐$10000 比黃店。
做到我拆
有trade未呀 慢撚到
求其乜鳩都trade算啦
換包薯片都好呀
慳番啖氣啦 呢隊波睇到4月季尾完season 放假
唔通有希望兩日後THT 龜換到嘢番黎 對塊半隊波比人trade走哂 AD可以訓bench咩
Brick
唔求病閪只求GRANT就心足了
Roco 近況唔錯
其實都可以一試
要用龜呀
龜依家打得太差
唯有賣晒D中鋒等佢打好D

佢地唔會知係龜廢
只會知係侯打中鋒搞到龜無得爆入去
Vogel唔識用嘛
https://twitter.com/theathletic/status/1482009868819128327?s=21

dklm 講撚到自己咁撚慘 請問佢sacrifice咗啲乜撚嘢?
take咗60% paycut? 少咗20mins playing time? 無得trip-dub ? 定無球權?
湖個gm 擺明係on9 之前wb單野咁都可以入leGM數
https://twitter.com/thehoopcentral/status/1482048822729932801?s=21

三方trade 啦
Ben, Buddy -> Lakers
Fox , THT , Bezmore -> 76
Westbrick , Maxey, 27’ pick -> Kings
二哥又發瘟
二哥好似白卡咁點解仲有人理佢
76要人食埋harris張約先肯放ben, 2個加埋今年69m,出龜44m+tht 9.5m+nunn 5m +Bazemore +daj match到deal唔deal
76人要隻龜做乜鳩
換包薯片算啦
龜合約得返下年,tobias張約好長
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞