[LeGm打電話未] LA Lakers | Mamba Forever 討論區(326)

1001 回覆
3 Like 1 Dislike
大少,知你忙,但都要你上個水俾我哋出吓火
最致命最後12秒開始拎波 磨到最後要自己射最唔擅長既3分
v仔之前連入兩球3分 之後龜自己on9比人打番個5-0 run
最後時刻 又出黎射3分比球權人
可以點蠃
剷入去搏 foul 好撚過啦屌,又唔係唔知自己5射0中,都on撚柒鳩,我寧願睇返殺鬼年代湖算,起碼係真係唔夠打,而家係完全輸一條友身上
wb 換到咩都換啦
換唔到就放雪櫃
隊波無佢一定仲好
龜完全係負累姐 睇見佢r爛塊面死都要係到擺個自信樣出嚟就鄧佢尷尬
垃圾vogel 點敢雪4000萬龜呀
擺明vogel 就係想隊波輸多d
用nunn同monk消化個球權算啦
14射2中 屌你老母
屌你老母又輸,講真繼續咁打,payoff 都未必入到
Monk同Reaves咁Hot都唔比波 癡撚線
Carmelo on if LeBron talked to him about playing with Russell Westbrook before
the trade was made: "No, we never had that. We never had that conversation."

Melo談到LBJ是否有在交易達成前提到要跟龜龜打球:"沒 從來沒講過 根本沒討論

奶未 on9 到搵龜返黎要自己37歲走去打中鋒
西書大少 今場你點睇連續3場 field goal得20幾%
wb依加剷入去入樽上籃都炒 無外無內 玩完 仲要打小球就佢都唔掂
換龜去廢隊等佢繼續刷大三元啦 咪撚放佢去季後賽球隊啦 累人累物
條垃圾換唔走架喇,湖迷眾籌4000萬DNP 龜喇
係Carmelo 唔知龜會黎
大少好撚靜呢排
細龜有 一諗到留佢trade 白秃 真係想識前粗口
個時7月咪講左ad 同lbj 同Wb 有密密傾過 大家要一齊sacrifice 先可以champ 之後先有單trade
Lbj approve呢個deal就一定架啦
無人接啦 刷數據都刷唔掂啦依家
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞