連登自貼電腦枱或房#17

1001 回覆
16 Like 42 Dislike
個控制面板唔岩心意,其實鑽兩個裝其他位都得既
不過真心好多預設既位真弱智同頂坐椅手托
如果用得升降檯 真心一係張檯越簡潔越好 冇咁多線連住
唔係既話就要好有心機咁預長d線黎走線 等升降台有空間升際
C兄你個L 型枱係唔係貼牆?我見你左面好似連左個櫃, 搵人做枱後面留到位走線同MON夾 ?我都煩緊搵人做L 型枱後面貼牆定整個窿走線同落MON 夾好......
一路順風 唔好執漏嘢
啱啱執完 單身寡佬真係冇咩野好帶
我枱頭嘅mouse&keyboard speaker 咪 耳牛都拎埋了
都仲有重量淨 你咁講完我真係驚漏嘢嘢
我反而覺得唔打機,但會睇戲嘅話,2K 21:9仲好喎

2K mon睇4k電影都唔差,最重要套套戲都用21:9,睇戲可以fullscreen無黑邊真係差好遠,一用21:9就唔會想用返16:9

而且就連平時電腦辦工,個mon都可以3分視窗而唔覺細

要打機先追返4K 16:9啦
5K2K咪得囉 小朋友先做選擇
Lg有隻34WK95U-W 21:9 5K2K 個價同ching佢睇果隻U3223QE比,都係貴2000 only

我想下面隻mon 都轉埋32 4K
你要問sale屎quote價的 6千有找
係呀西德板耐用又多面底板揀,仲防火
可以考慮下上面隻LG 34WK95U-W
Btw Drive to survive s4
轉囉啦 硬件台就係買買買
入門就PA32UCG囉 有多少少不直咪EIZO/Flandersscientific囉
屌睇錯 原來你話32 4k
34我驚未必夠高放 而家下面隻mon 32 啱啱好同部電視有4 cm位走棧
不過張檯個高度可以較既
太貴買唔起
巴打你個部係咪evo 150黎?如果係部野好唔好聲?
即係用電腦做souce 個陣就用topping 做前級,比部evo 150做後級?
同埋巴打有冇join tidal?如果有 效果如何,難唔難操控揀歌?
學到野
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞