連登自貼電腦枱或房#17

1001 回覆
16 Like 42 Dislike

我張枱
係aeon 12蚊店有啲白色網格嗰啲框可以綁住啲電線唔會吊住
個網有無得單買 幾靚
一黎冇得買, 二黎有得買都唔易裝, 三黎其實唔係咁實用

如果好似我咁只係將d電線收埋都還可以, 但成個拖把放入去就唔得, 個網唔夠力會墮

但純粹收電線黎講又有其他方法比佢更好, 只係佢原枱跟埋所以先用佢

又或者好似呢張相咁做, 做法差唔多, 不過佢個拖板痴近自己果邊, 咁d電線就由個網前面入後面出, 睇落更簡潔

不過問題係個拖板太近自己, 有可能會唔小心頂到甚至整鬆d插頭, 因為我會橋腳坐所以冇好似佢咁做
你地講既西德板係邊度買
120x60大概幾錢度
其實果啲西德板可唔可以成張台做埋?
雙21:9 mon 上下重疊式擺法
有冇咩Arm做到
seach下ergotron dual
四隻moon都仲得
換咗ikea ANFALLARE
https://www.ikea.com.hk/zh/products/work-desks/home-desks/anfallare-art-80465142
佢啲邊位全部都係彎落去

如果用mic arm都係好勉強先固定到
如果用Mon arm有邊隻款係夠長夾落去
搵塊木板係下面墊住得唔得
右邊ikea 洞洞板 正啊
真心好用
不過我買個陣ikea 未出電競系列 冇得買黑色版夾番張枱
穩唔穩陣 我都想整 不過我有2-3個mon 又有mon arm / mic arm
好驚唔穩陣
勿相認
屌 個袋開得大力得滯扯爆咗
手抽個隻嚟
發覺用親mount 既都係夾枱, 係咪冇人鍾意鑽枱
白都ok 丫,襯白牆身
鑽枱一鑽定死左個位就無得轉
夾枱你換mon 都仲有位走盞
我2個橫mon 變1橫1直咁擺都係用夾mon 可以自己校位
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞