連登自貼電腦枱或房#17

1001 回覆
16 Like 42 Dislike
鴨寮街兩邊D地鋪有兩三間有得賣 我買左$270
$270 10位定8位呀依隻????
我覺得最少可以27吋
12頭
THX ....巿門得6個頭
8頭要靚小小得D日本城牌子
好小小牌子就分兩排........極唔好用
岩岩好我想要咁多個頭
但係鴨寮街地鋪果啲會唔會爆炸,應該無牌子?
依隻德國嘢來。好嘢來的
Brennenstuhl
https://www.youtube.com/watch?v=1v8jQga-MD4
比埋條youtube link 你睇下可以點裝
其實我一直都諗牌子啲貼紙有無得偽造貼番黎之類
定係我諗多左?係既話我聽日放工即刻買啦!!!
依啲拖板唔係主流嘢 一個先$2xx
俾佢偽造賺晒 你都係$2xx
一個月都係賣果幾個
不如偽其他嘢好過
我會咁諗囉
其實我驚爆炸炸…大商鋪萬寧豐澤之類頂多8個頭,但街邊檔竟然買到12個頭,所以有啲驚
唔係街邊檔 係街入面d鋪頭賣
何況街邊檔都唔一定會伏9你
電流量(和耗電量)讓你決定插落邊度,例如,拖板上嘅電器(同時使用)總電流量不可大過 13A(~2800W)。注:拖板無論幾多位,實際上等於一個插蘇,最高只能承擔 13A電流。實際情況可能有異,建議總電流量不要大過 11A。

13A 插座 ... 最大適用功率是 13A x 220V = 2860W

你自己計下你要插落去拖板d野夾埋有幾多W 預番就得啦
正常你唔係插冷氣 暖爐呢d發熱或製冷電器 功率都比較大既落拖板 好小會出事
Yes
Best of the best
華輝無綫電行有限公司
九龍深水埗鴨寮街201號地下及1樓全層
非廣告,上次係度買,有齊Brennenstuhl,楓葉,自己慢慢睇

Brennenstuhlpremium line係好野黎,made in germany
華輝齊款 但個價係會貴d
即刻買!!!
預左佢貴架啦
不過好奇想問下點解大商鋪唔賣 反而細鋪先賣?
其實都係睇你係買d乜

好似上面有個巴打講過 拖板呢d野又唔係貴 而老番既價值又唔高
去細舖買都冇乜問題 冇乜聽過香港呢個牌子有老翻

你話你要買貴既電器 如果唔太熟行情就去番大鋪買會穩陣d
想問下有冇ching用緊mic arm?
小弟諗緊PSA1 定Elgato wave mic arm,
定係有其他牌子更好?
用緊elgato,都算穩陣
唔該哂ching先,我都見elgato 有cable management果個位幾吸引
另外想問下個蠢問題,裝枝mic arm上枱洗唔洗鑽窿? 同埋係咪用咩mic 都ok?
佢係夾枱所以唔洗,另外佢有呢d adapter 1/4" to 3/8" and 1/4" to 5/8" Adaptors連埋,應該大部份mic都岩,下面條link個spec你會見到

https://www.elgato.com/en/wave-mic-arm
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞