[漫] 龍珠-超 Dragon Ball Super 集中討論 (9)

1001 回覆
3 Like 3 Dislike
漫畫設定指純戰鬥技巧,破壞神有獨有技 buff
完全唔同意, 呢兩篇反派冇魅力還冇魅力,
但斯路同布歐都係完全石頭爆出嚟...
斯路都叫有伏筆架,佢偷左其中一個未來時光機搞事
最接受唔到係龍珠可以直升戰鬥力
食哂設定
龍珠d反派不嬲都係喺自己個篇章先憑空爆出嚟架啦
只係以以前個標準大家唔會介意之嘛
咁都叫有伏筆,咁魔羅變勁都叫做有73做伏筆啦
點解龍珠超遇唔到ufo呢類動畫公司
東映真係好垃圾
龍珠超就算畫靚啲 劇本都係咁垃圾又有咩用
我寧願有東映啲日常睇吓
都有用既,你睇下鬼滅個故事咁多bug,咪又係靠作畫帶起
下星期Battle Hour,會唔會有劇場版新trailer
Gas has mastered his original body. Goku and Vegeta are then trapped by a Gas spell that immobilizes them by making their bodies extremely heavy and prevents them from using their ki.

睇Hero好撚過
氣都用唔撚到點打
手都斷撚埋
唔係呀嘛嗰兩條友仲打緊
睇返曼聯算啦
仲死
打幾撚耐呀
出左新?
打撚完未呀屌, 已經打得唔好睇, 仲要打咁耐
套野既走向應該趕唔切 4月完
有排畫喎邊有咁快完
4月?戲肉都未入
我意思漫畫今篇 比電影快過
唔得啦
4月完姐係得番3話
今集個2條友仲打緊
仲要講下悟空比達點再upgrade,
又要講下個幾條友點樣bbq話當年悟空老豆點點點
仲有大boss應該都未出都未講點勁
破壞神維斯都無出過場,好開頭維斯提過下宇宙最強未必係悟空比達,應該都仲會有機會出場
返睇娜美星篇 好睇到呢
屌你許個願就最強 真係將過去全部推翻 正垃圾
超龍珠英雄 X 龍珠超超級英雄
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞