[漫] 龍珠-超 Dragon Ball Super 集中討論 (9)

1001 回覆
3 Like 3 Dislike
又可以出多隻SHF了
新form超西極意身手勝

快撚D完左佢好過啦,唉
站喺bamdie 同東映立場
反正你地一定睇
點解要燒錢比你地
你估係鬼滅嗰啲要靠作畫拉fans嘅野咩
73殺手鐧都未出完條撚咩
唔明比黑客hack左同延期有咩關係?而家都三月中啦,本身四月上影,正常點會到三月都未完成?似係本身都未做好,夾硬講過理由出嚟
又唔係得呢套
其他動畫都有停啦
停動畫定停其他電影?動畫一個星期一集,有事停都合理,電影幾年畫一套,點會拖到出前一個月仲未畫好
依家係因為佢地公司內部網絡系列停咗,所以全部嘢要delay

同埋邊有講過未畫好,
就算真係未出到街,創作一套嘢又唔係得作畫,呢個時候後制未正式完成都好正常
原本422上畫,318未完成都叫正常?
OK,當我唔識野
劇場版小說4月25出街,如果小說唔延期,上映前已知劇情
https://j-books.shueisha.co.jp/books/dragonball_super_movie_02.html
咁係佢電影本身4月22上先25出小說
不過依家延期就真係劇透曬
之前大波連都有小說,入面仲有埋圖,今次等睇劇透啦

其實都唔預有咩劇情架啦
真boss同如果有新型態,都一定會上映前公佈埋
唔係點第一時間賣週邊
隔離套數碼暴龍直頭要第一集開始重新播過呀
本身就已經唔關事,呢條故事線本身都唔會兩話內完倒啦
邊個同你講淨返一話
咁檢查下入面data有無損壞都要
假設入面有野無左你都要補返後制架
又話得返兩期
一期 係幾多集?
唔好話檢查
停內部網絡即係唔同部門拎個file都拎唔到啦
delay埋了
ONE PIECE、數碼暴龍、達爾大冒險全部要停,好on9呀咁大間公司
啲人鳩噏自己亂吹之嘛
啱啱見到畫得幾好睇 btw未睇過一拳超人

https://youtu.be/-83B_ri5a3Q
仲有成個月有啲嘢要Fine tune都唔出奇啦
Viu Mike導節目出街前一日仲剪緊片
隔離巨人動畫都有支那/台灣動畫師講
星期日播星期三定四先接到Case
條預言魚知道宇宙第一係邊個
所以真正的宇宙第一肯定唔係佳斯啦
而是另有其人
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞