[漫] 龍珠-超 Dragon Ball Super 集中討論 (9)

1001 回覆
3 Like 3 Dislike
真,吹到幾大不敵兩粒龍珠
比達學左控氣抽氣唔用
悟空重柒

寫完就停啦,龍珠超好難睇
龍珠Z超好睇
z 悟空
大智若愚
一早係困局嘅框框外面諗好對策
次次都係少少意外要佢埋尾做下救世主
就算係娜美星冇用過個腦 一路都有一班配角鬥智搶龍珠
個個都有戲碼
宜家個個都好似牛魔王一樣完全係冇功能嘅路人

z戰士數到最廢嘅阿樂(飲茶)都有功能到人造人階段
動畫直頭幫到去斯路嘅最後對波

宜家
以為真係有情節推動,有追看性

而加係夾硬出啲劇情咁,悶到
7達點解d招都係要7d
閃唔到招既自在極意仲有咩用
兩個極意2揪1都苦戰
悟空個極意熟練度已經唔低都打成咁
就算布歐篇出界王神,但悟空父子同比達都係勁過佢地,由悟空帶領住大家,俾人一種如果佢地都輸埋就真係玩完嘅感覺,但宜家你背後又天使又破壞神一堆靠山,同埋都睇左咁多年,宜家悟空比達好似變返細路咁搵師父練工個感覺係倒退
好難諗佢仲有咩形態髮色未出又要唔柒

唔知佢記返d 野會變咩
可唔可以搵番集係修練完,屌打敵人
打到敵人仆哂街威下
最多寫下敵人用啲仆街招走佬拖長黎打啦
仲未接受到許願可以做第一

咁以前唔許願?
mangaplus 有官方英肉
黑悟空篇本身係好籌 多重宇宙穿梭追逐解謎 但最後整到一pat 屎
一味加新mode 出新figure 呃錢
Google 龍珠超漫畫84就有
最嬲係合完體之後,動畫整到同札馬斯55 / 64波
仲要詐死黎陰札馬斯屌你比古洛wo,洗唔洗用d陰濕招
漫畫好少少,真係屌打札馬斯,但篇幅真係少
睇豐太郎訪問,明哥原稿打扎馬斯係冇比古洛嘅,當原創睇唔洗咁認真
https://www.kanzenshuu.com/translations/dragon-ball-super-tori-toyo-free-talk-vol-2/
好弱智,兩個出最強型態都唔夠打
仲要竟然破例 2 打 1 … 唉 …
最後又 loop 返話比達越傷越勁,之前打單眼仔已經 fail 啦
今集仲話撒亞人的驕傲
驕傲但2打1

打布歐都未試過

雖然可以話佢地嘅感情愈來愈好
結論係超 不論動畫漫畫一樣垃圾
香港係咪未有super hero上映情報??
人地台仔都8月有得睇了
得頭髮顏色唔同宜家同超藍有咩分別
冇啦 悟空所有變身 變哂平淡無奇 既超一

差在未畫 自在極意打無閑
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞