[漫] 龍珠-超 Dragon Ball Super 集中討論 (9)

1001 回覆
3 Like 3 Dislike
好合理,佢嘅對手應該只係得譚慧珠咁上下戰力
我都估有,或者再勁啲嘅究極

之前零食出嘅power level
潛解魔童 > 究極悟飯 > Gamma1 = Gamma2
魔童咁勁
剩係聽過六叔巴比迪,乜仲有譚惠豬
你老豆都打撚到上神級又自在極意又性

你老尾仲係得個濕鳩潛解有鳩用咩,啲敵人連許願都可以攞最強第一,咁撚勁仲係得潛解分分鐘仲廢過未來大杜。

悟飯真係冇撚用 垃圾嚟
我覺得又唔係咁睇
老豆個所謂自在極意應該都係弱過超西
如果唔係又點會比菲利隊冧
同埋自在極意呢樣野龜仙人同佢師傅都識啦
唔同又上神枱咩
所以計自在極意就好似獨孤九劍咁冇強大內力襯托都係垃圾技黎
從來我都係覺得超西慨念係完美

但係依家悟空真係好撚勁嘛,實力大過一切,你話超西勁啲,咁都係得布洛一個可以屌打比達同悟空

呢幾年由打比魯斯開始悟飯係廢撚到仲要柒到盡頂,又試過比菲利啲殘黨打到暈撚咗,宇宙武道大會表現又一般,除非佢同布洛合體咪勁
悟空都冇俾菲利殺過
同埋龜仙人唔識極意
維斯只係話類似
佢應該講悟空老豆
悟爸又邊到識極意
點解漫畫都出到咁遠仲有人停留覺得悟飯最勁
究竟呢班人鐘意潛解飯鐘意到咩程度,明明悟飯一直都係傻鳩嚟
老實講我覺得型黎講超二悟飯>潛解悟飯
潛解悟飯一開始重咁串,結果比布歐食埋
潛解分分鐘郁係神技 因為你老界理激發 可能同極意同一層次只不過悟飯未完成潛解姐 話唔埋潛解等於極意兆兆呢 而家悟巴果個乜d變身又唔知咩黎 為左勝利就可以變
如果真係照你咁講成套龍珠真係崩撚到極點
突然間又話個潛解未開發哂,之前菲利已經用過呢一招話自己冇練功練吓變埋金菲利實力係神級以上超藍以下當時黎講都真係幾免強。
依家又黎玩呢招,悟飯要再強大唔可以再玩潛力呢尾野,係咪要好似六指神童咁樣插哂啲針一口氣迫哂啲潛力出黎,應該係跟老豆上神級先,再透過bobo係危機當中激發佢超西力量,所以應該最基本係上左神級,佢最有可能將超藍變超藍2,咁樣好好多,就唔好再玩多次潛解
威左都唔知有冇3集就一樣比布歐食撚左
所以從來都覺得佢廢,同埋本性好左膠,最威個次真係打斯路咁大把。
對佢印象深刻因為斯路篇太好睇,又有穿越題材,又大杜又未來飯,悟空又死撚埋,十級絕望。

斯路完左之後上大學讀書又玩埋啲乜鳩正義超人鬼五馬六,仲要比魯斯一掌就秒左個潛解飯 真係勁撚廢
魔童呢啲垃圾講既野邊可信,佢根本廢到冇哂說服力
仲要地球有17號係到呢個完全勁撚BUG既角色,突然勁到癲。
仲有悟天格斯佢都未必揪得贏啦
悟天格斯早洩
個個都嬴到佢啦
變超藍2 再玩單手龜波 fans serving
今日係悟飯日+母親節
有情報未
等得好辛苦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞