|Switch/3DS討論|E3情報整合|14-16號樹屋+Splat2/寵拳/Arms世界賽|(44)

1001 回覆
3 Like 0 Dislike
https://www.nintendo.co.jp/switch/adena/index.html

有BGM聽

4首都好聽 有番第1集個風格係度
Daniel Vuckostars‏ @VOOK64
Rocket League Switch is cross play with Xbox One and PC.
Cos Sony are dicks.
想知老任拎咩打年末就真

10月就出MARIO..

咪寫左xenoblade 2 holiday
超級大作黎架, 起碼100 hours main story

作為年終大作,未必個個鍾意RPG ,吧

唔係大眾向
雖然ODESSEY應該好好賣

真心
未玩過xeno 系列嘅要試下
真係好上癮, 我都少玩rpg

我鍾意RPG ,但唔鍾意科幻題材

你試下玩xenoblade
玩頭2,3個鍾
真係100分神作黎

第1集係Wii o既openworld RPG,
當時玩家評價好高,
ZELDA BOTW o既地圖就係佢地整
仲幻想會有power stone

呢隻真心希望有
拎出街同fd打勁上癮

咪寫左xenoblade 2 holiday
超級大作黎架, 起碼100 hours main story

唔係大眾向

真心

玩頭2,3個鍾
真係100分神作黎

當時玩家評價好高,

隻soundtrack 4CD 首首都咁好聽

唔係大眾向

真心

玩頭2,3個鍾
真係100分神作黎

當時玩家評價好高,

隻soundtrack 4CD 首首都咁好聽

無限Loop 緊第二首
你地係咪玩美版
無左shulk 個配音有啲失落
變左12歲少年

定係會有shulk 出現
有冇咩三廠有機會有大作幫老任頂年末
玩賤兔了
嘩 d畫面...

Ubisoft
嘩 d畫面...

Skyrim囉
呢隻唔買
唔係因為畫面
屌你好似麻麻地....
我十月真Mario好過

三頭肌練大隻左
變波容易啲
Ubi
我十月真Mario好過

隻gomba 整得勁hea......
屌你好似麻麻地....

寧願佢出隻Mario party
屌你好似麻麻地....

同odyssey比 高下立見
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞