|Switch/3DS討論|E3情報整合|14-16號樹屋+Splat2/寵拳/Arms世界賽|(44)

1001 回覆
3 Like 0 Dislike
30 幾版

你快D買機啦
想知依家買機係咪淨係可以食炒價
30 幾版

你快D買機啦

毒撚準備買第二部機等PKM通訊進化
耀西果隻有冇消息?

2018, 用Unreal engine
Capcom 想學 Mario 咁多線發展~?

Mario 就 2D / 3D World / Galaxy

MH 就日本向 / 歐美向 / 兒童向

兒童向係MHXX定係MHW?

MHS

貓咪系列吧
30 幾版

點解無得上熱門架
30 幾版

你快D買機啦

PKM特別版
不過到時唔知有改良版未
30 幾版

你快D買機啦

PKM特別版
不過到時唔知有改良版未

到時再買
30 幾版

你快D買機啦

PKM特別版
不過到時唔知有改良版未

到時再買

起碼等改良版先

大鋪買食骨正價機正價
188 食骨機炒價game平少少
黃金 食骨機炒價(平過188)Game平少少
點解d人講到有mhw可以唔買mhxx咁
咁八月玩咩?賤兔2018有中文不如買mhxx先仲好
mhw又唔衝突既,半年時間夠你由村一星打到hr999兼5分鐘solo一隻超特二名啦
同埋你慌ns會唔出mh咩全世界得返佢一部手提機,mh唔畀佢唔通畀psv?
而家ps4+xb+pc有一億玩家未?
Tri咁大改變+Wii成億銷量全球都只係賣到190萬
佢會唔會放棄手提機470萬既市場?

你前後講既野其實冇咩關係
點解有mhw會令某D人唔買mhxx
係因為真係有部份人為XX而出機
就算唔係為XX而出機
XX始終都係舊作
有批人見將有新作而唔買都好正常
你話影響幾大真係到時先知
但冇咩可能冇影響既

但係為xx而出機果班人想要既mh應該係xx果種
本身佢地期望既係傳統mh而唔係mhw果類

就我個人黎講
我因為接受唔到起格所以無玩3ds xx
見switch會出移植果日即刻想試下玩
但依家見再捱多半年會有隻最新作,xx個吸引力又唔係咁大了,因為始終都係舊野
加上splatoon+孖車+Zelda 其實都夠我磨時間磨到出mario
點解d人講到有mhw可以唔買mhxx咁
咁八月玩咩?賤兔2018有中文不如買mhxx先仲好
mhw又唔衝突既,半年時間夠你由村一星打到hr999兼5分鐘solo一隻超特二名啦
同埋你慌ns會唔出mh咩全世界得返佢一部手提機,mh唔畀佢唔通畀psv?
而家ps4+xb+pc有一億玩家未?
Tri咁大改變+Wii成億銷量全球都只係賣到190萬
佢會唔會放棄手提機470萬既市場?

你前後講既野其實冇咩關係
點解有mhw會令某D人唔買mhxx
係因為真係有部份人為XX而出機
就算唔係為XX而出機
XX始終都係舊作
有批人見將有新作而唔買都好正常
你話影響幾大真係到時先知
但冇咩可能冇影響既

但係為xx而出機果班人想要既mh應該係xx果種
本身佢地期望既係傳統mh而唔係mhw果類

就我個人黎講
我因為接受唔到起格所以無玩3ds xx
見switch會出移植果日即刻想試下玩
但依家見再捱多半年會有隻最新作,xx個吸引力又唔係咁大了,因為始終都係舊野
加上splatoon+孖車+Zelda 其實都夠我磨時間磨到出mario

Mhxx同mhw差太遠
暫時唔會用以前玩mh嘅心態等mhw
不過睇多左d q&a 暫時應該正面嘅

大鋪買食骨正價機正價
188 食骨機炒價game平少少
黃金 食骨機炒價(平過188)Game平少少

thx
Switch係咪冇機會出bayonetta

知唔知幾時出? btw 有冇前2集咁淫

http://www.nintendolife.com/news/2017/05/platinumgames_is_keen_to_make_bayonetta_3_possibly_with_a_new_protagonist

舊野又賣番199...有無人買
都係嗰句啦
辻本主理隻world
除非你地仲想要偏易既p系
如果唔係唔好打咁多飛機喇
屌係喎,通訊進化要兩部機

舊野又賣番199...有無人買

唔淘寶邊度有賣
都係嗰句啦
辻本主理隻world
除非你地仲想要偏易既p系
如果唔係唔好打咁多飛機喇

索索: 任任: 掛名咋
耀西果隻有冇消息?

2018, 用Unreal engine

Unreal engine即係咩,邊部機都有用
屌係喎,通訊進化要兩部機

買!
其實switch 無鎖區
隻arms 日版同歐版有咩分別?
入到game 語言無得set 定係點?

偷跑左啦?
係邊度買?
黃色JoyCon好吸引,但係又想等Splatoon ProCon

純粹感覺問題
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞