|Switch/3DS討論|E3情報整合|14-16號樹屋+Splat2/寵拳/Arms世界賽|(44)

1001 回覆
3 Like 0 Dislike
買哂ZELDA 無雙DLC既表示呢D好正常
頭先marth混埋d 卒仔度冇乜分別

不要再說了 好老尷
騎住隻馬跳下跳下後空翻 媽呀
why?!?!?!?!?!!??

隻馬識跳探戈舞

馬: 略懂

起身睇REACTION 片
買哂ZELDA 無雙DLC既表示呢D好正常

我買晒
佢轉頭話出3ds 仲有新角

隻馬識跳探戈舞

媽呀好柒哦

起身睇REACTION 片

諗起都柒

隻馬識跳探戈舞

媽呀好柒哦

隻馬仲識打側行

空中360轉體

隻馬識跳探戈舞

媽呀好柒哦

隻馬仲識打側行

出腳刀
ok
賤兔唔算太差

隻馬識跳探戈舞

媽呀好柒哦

隻馬仲識打側行

屌,唔撚掂喎
呢d都拎出黎
唔係咁呀
屌,唔撚掂喎
呢d都拎出黎
唔係咁呀

之前仲諗火紋無雙同 MHXX 個期咁近點算,而家唔駛擔心了
又真係幾無雙
呢隻唔急玩可以等下
又真係幾無雙
呢隻唔急玩可以等下

肯定二手崩價 慢慢等
開機打Zelda 買定season pass好過
Chrom& Tiki amiibo
屌,唔撚掂喎
呢d都拎出黎
唔係咁呀

雖然話黎緊幾個月都keep住有大作玩
但依家試玩呢堆既gameplay
再加上機賣未夠數d第三方game差唔多無廠敢出新大作住
下年上半年會唔會乜撚都無架咁搞法
屌,唔撚掂喎
呢d都拎出黎
唔係咁呀

等9月TGS
屌,唔撚掂喎
呢d都拎出黎
唔係咁呀

一月嗰陣啲人都係咁話下半年無game玩
之前仲諗火紋無雙同 MHXX 個期咁近點算,而家唔駛擔心了

屌見到出mhw
依家連隻xx都唔係幾想買
有3ds果班玩厭曬
半年唔夠仲有新作出,搞到switch隻xx個定位勁老濫
屌,唔撚掂喎
呢d都拎出黎
唔係咁呀

三方出親game 都要痷住咁比nintendo
都幾多功夫

要去到3ds 賣得咁勁先會有啲睇頭
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞