|Switch/3DS討論|E3情報整合|14-16號樹屋+Splat2/寵拳/Arms世界賽|(44)

1001 回覆
3 Like 0 Dislike
如果連Xeno2都唔得o既話就...

無乜人講呢隻
其實啲動畫幾好J

係咪隻手機game 太垃圾, 啲人對果啲主角無晒興趣

隻手機game已經變打劫game

冇玩了

手機版冇乜問題喎,狂派石+5星率唔差,無課都玩到

都幾得下

都幾得下

mon hunt 算啦
老任撚狗識分寸
走去挑80lv
竟然有人期待無雙系列
大爆死

打J 個霸氣無晒
之前仲諗火紋無雙同 MHXX 個期咁近點算,而家唔駛擔心了

屌見到出mhw
依家連隻xx都唔係幾想買
有3ds果班玩厭曬
半年唔夠仲有新作出,搞到switch隻xx個定位勁老濫

係,本身冇買3DS版XX (X都係玩到HR6就冇再開過)
諗住買SWITCH版XX,但依家又唔想買了

CAPCOIN喺呢個時期公佈MHW都ON撚鳩,老FANS會忍住SWITCH版XX唔買,新嗰隻又唔一定得,踩鋼線踩到
#1 ON TRENDING
Super Mario Odyssey - Game Trailer - Nintendo E3 2017
屌,唔撚掂喎
呢d都拎出黎
唔係咁呀

雖然話黎緊幾個月都keep住有大作玩
但依家試玩呢堆既gameplay
再加上機賣未夠數d第三方game差唔多無廠敢出新大作住
下年上半年會唔會乜撚都無架咁搞法

一月嗰陣啲人都係咁話下半年無game玩

老任今年消耗曬自己d品牌啦
自家果堆差唔多今年乜撚都出齊
下年年頭自家堆brand用曬
見到依家試玩緊果d真係有少少擔心

仲有PKM正傳+PKM迷宮等細系列,mario正傳+mario玩唔同運動+路易/yoshi/壞力奧等系列,動物之森

起碼頂多一年個個月有大作出

屌見到出mhw
有3ds果班玩厭曬

CAPCOIN喺呢個時期公佈MHW都ON撚鳩,老FANS會忍住SWITCH版XX唔買,新嗰隻又唔一定得,踩鋼線踩到

十成九會fake多你一年。。。我係你就買switch啦 出街同fd玩住先 capcoin on99

我有switch但唔想買隻game

屌見到出mhw
有3ds果班玩厭曬

十成九會fake多你一年。。。我係你就買switch啦 出街同fd玩住先 capcoin on99

我有switch但唔想買隻game

我3ds 玩完4G就冇再玩,
X因為唔鍾意佢d 狩技太超級系所以冇玩,
但今次出switch 應該會玩返既
屌,唔撚掂喎
呢d都拎出黎
唔係咁呀

雖然話黎緊幾個月都keep住有大作玩
但依家試玩呢堆既gameplay
再加上機賣未夠數d第三方game差唔多無廠敢出新大作住
下年上半年會唔會乜撚都無架咁搞法

一月嗰陣啲人都係咁話下半年無game玩

老任今年消耗曬自己d品牌啦
自家果堆差唔多今年乜撚都出齊
下年年頭自家堆brand用曬
見到依家試玩緊果d真係有少少擔心

metroid kirby 火紋 starfox fzero
殺鬼佬神劍-大亂鬥

呢鋪老任出盡奶力
我真係唔淆佢冇game玩
正如3月果陣日日都有人唱淡冇大作
結果呢?
又AMIIBO

屌見到出mhw
有3ds果班玩厭曬

capcom真係低能
你要公佈,都等switch隻xx出撚左你先公佈啦
俾人屌就屌撚硬
但你起碼可以吸switch果水先
依家一望到mhw真係龍肉都無味
隻switch版xx移植作又唔洗期望佢有新野
依家時候公佈,仲要兩隻個距離點咁近,真係無曬買xx既慾練
又AMIIBO

邊隻
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞