|Switch/3DS討論|E3情報整合|14-16號樹屋+Splat2/寵拳/Arms世界賽|(44)

1001 回覆
3 Like 0 Dislike

無乜人講呢隻
其實啲動畫幾好J

係咪隻手機game 太垃圾, 啲人對果啲主角無晒興趣

隻手機game已經變打劫game

冇玩了

呢隻無雙反而會買
好耐之前已經諗無雙可能好夾FE

treehouse 果個backdrop靚啲喎
Nibel‏

I think what I like about Mario + Rabbids the most is that you feel that it's a passion project and not just a quick license mashup

>It's the biggest surprise of E3 2017, because EVERYONE thought it was going to be horrible and it ended up looking amazing.

>I think the Director crying yesterday was enough to cement this fact

agger.

looking amazing

AGGER

無乜人講呢隻
其實啲動畫幾好J

冇玩了

呢隻無雙反而會買

yes
點知佢出zelda 無雙
仲要出兩次
不如估下capcom mhw搞到兩面不是人死先,定switch死先仲好

2018 先算啦

鬍鬚佬啲頭髮原來係咁

鬍鬚佬啲頭髮原來係咁

幾濃密

鬍鬚佬啲頭髮原來係咁

SPLATOON都有排玩啦 仲買其他驚做咩
比你地講講下又唔係幾想買

買乜鬼呀咁樣

拎出街玩自己都嫌柒啦

未玩過依類型既game,初頭都想買,依加比你地講到禁
轉game未呀dllm

唔係架都
第一集都係屬於得閒玩幾鋪咁
長煲都會悶悶地

買乜鬼呀咁樣

拎出街玩自己都嫌柒啦

唔好拎出街玩囉

無乜人講呢隻
其實啲動畫幾好J

冇玩了

呢隻無雙反而會買

yes
仲要出兩次

我反而唔想玩Zelda無雙,
反之如果有隻Darksoul系統o既Zelda,
我係會乖乖俾錢

唔係架都
長煲都會悶悶地

打FES

無乜人講呢隻
其實啲動畫幾好J

冇玩了

呢隻無雙反而會買

yes
仲要出兩次

我反而唔想玩Zelda無雙,
反之如果有隻Darksoul系統o既Zelda,
我係會乖乖俾錢

我買左
(幾好玩 係畫面有啲肉酸)
火炆要來了

唔係架都
長煲都會悶悶地

有人連耐d ge
睇黎隻metroid prime4又會引起鬼佬出機潮

zelda trailer果陣都引左一班友出wiiu
到出metroid果陣, 佢出switch VR
中兩次伏

淨係個LOGO都已經成地精
希望唔會好似隻賤兔咁

淨係個LOGO都已經成地精
希望唔會好似隻賤兔咁

我屌你唔好呀

咁係好玩丫嗎
品質保證+歐美儲落好多fans

買乜鬼呀咁樣

拎出街玩自己都嫌柒啦

個press conference planner炒得
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞