|Switch/3DS討論|E3情報整合|14-16號樹屋+Splat2/寵拳/Arms世界賽|(44)

1001 回覆
3 Like 0 Dislike
e3講zelda dlc有個位睇唔明
打石頭mini boss highlight咗條HP bar即係點

Hard mode D怪會回血

冇三廠game真係驚switch佢步Wii u後塵

下??

MHXX咪第三廠game,雖然係移植HD版...

步咩Wii u 後塵

收皮既後塵 Wii u第一年都好威架 之後就....

笑撚咗...wiiu初初出差過依家NS好多下話
wiiu出咗3個月仲有冇依家NS係日本個缺貨情況?

WiiU聖誕出架

咁點?

WiiU同Switch淨係一部鎖區一部無鎖區已經差好多,WiiU仲要無港行...
『マリオ&ルイージRPG1 DX』は2017年秋に発売予定です

WAIT.. 岩岩先睇到

堅?
DX專用機
又話 MHW 回歸正確平台,D人仲排隊買 Switch 炒高哂

我想買多部正價機姐

MHXX咪第三廠game,雖然係移植HD版...

步咩Wii u 後塵

收皮既後塵 Wii u第一年都好威架 之後就....

笑撚咗...wiiu初初出差過依家NS好多下話
wiiu出咗3個月仲有冇依家NS係日本個缺貨情況?

WiiU聖誕出架

咁點?

WiiU同Switch淨係一部鎖區一部無鎖區已經差好多,WiiU仲要無港行...

鎖區真係好守舊on99
『マリオ&ルイージRPG1 DX』は2017年秋に発売予定です

堅?
DX專用機

3ds
重製不了
隻mario rpg paper jam 都未爆
mh5會幾時公佈 早公佈就自己打自己

咁xx不如收返埋啦

唔同機又唔同嘅

如果mhw扑直,又唔出mh5,capcom 財報等rip

mhw計出年財報
3ds版xx係計2016
2017暫時得一隻ns版mhxx
但capcom 居然公布mhw打自己
萬一mhw唔掂佢就三年財報都仆晒街
咁大家點睇Mario+兔個隻

三個階段
leaked poster:
e3 trailer:
treehouse game play:

其實treehouse gameplay有咩問題
琴晚睇住佢玩咁耐Mario頂唔順唔敢睇
睇緊xeonblade gameplay
啲怪真係淨係打隻tank咁搞笑既

tank 有啲技能可以挑釁隻怪打佢
有啲技可以防止挑釁, 到時就仆街
睇緊xeonblade gameplay
啲怪真係淨係打隻tank咁搞笑既

tank 有啲技能可以挑釁隻怪打佢
有啲技可以防止挑釁, 到時就仆街

玩到有啲boss 要轉用tank 人手操操
比AI 用佢會比boss 技屈

唔知會唔會出game呢
同埋好明顯D怪好細力啦
佢個BUILD都係E3用
冇咁大力冇咁多技
同埋好明顯D怪好細力啦
佢個BUILD都係E3用
冇咁大力冇咁多技

有啲怪好多buff/ 屬性攻擊.
淨用tank , 補血叫招都會仆街
要用下啲快攻組合. 同佢搏拳

唔知會唔會出game呢

係咪重製電影?

超任果隻?

超任果隻?

no

mario and luigi 第一集
個系列都好好下
啲對白好幽默抵死

三個階段
e3 trailer:

似iPad game

三個階段
e3 trailer:

似iPad game

yep
Btw xenobldae2 條女件衫好撚淫

但個樣得12歲

人設兒童向
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞