|Switch/3DS討論|E3情報整合|14-16號樹屋+Splat2/寵拳/Arms世界賽|(44)

1001 回覆
3 Like 0 Dislike
Gamexplain 三粒鐘既mario odyssey 分析,幾時會有得睇呢
唔係spin off ,翻炒嘅都係得一隻zelda 係wiiu
其實都幾衰, 早3年就宣傳暫叫zelda U
出晒片係e3, 大把人因為想玩zelda 買機
點知拖到出switch

我懷疑metroid 都會拖到出VR or 3D switch
Gamexplain 三粒鐘既mario odyssey 分析,幾時會有得睇呢

唔會睇
WiiU 玩家表示無後悔過入手
每隻獨佔都好出色
無人有機真係好可惜

E.g Donkey Kong country Tropical Freeze, Mario 3D world, Super Mario U, captain toad treasure tracker, super Mario maker, Pikmin 3, wonderful 101, Bayonetta 2, xenoblade, yoshi's woolly world, #FE

Zelda wind waker, splatoon, mk8 就唔使多講...

呢個真既 作為任記fans會玩得好開心。我到而家都未爆晒啲game....

我仲玩緊star fox 全收集

仲玩緊啲Zelda remaster
8bitdo 個大制,好似幾正

拎黎玩arms,一定好屈

大掣玩arms
做乜鳩
每隻獨佔都好出色
無人有機真係好可惜

E.g Donkey Kong country Tropical Freeze, Mario 3D world, Super Mario U, captain toad treasure tracker, super Mario maker, Pikmin 3, wonderful 101, Bayonetta 2, xenoblade, yoshi's woolly world, #FE

Zelda wind waker, splatoon, mk8 就唔使多講...

donkey kong tropical freeze 我諗係我玩過最正嘅platformer
難度高, 畫面靚, 節奏夠爽快, 音樂好聽

仲有少人買嘅paper mario, kirby rainbow curse都好好玩架

DK 系列係我最鐘意既 platform game
有幾關K stage 過到果陣差d喊出黎
真係好難
希望switch 都會有DK

Color splash 搵左好耐先買到 (美版)
未爆機

大掣玩arms
做乜鳩

可以chok招
幾集薩爾達都救唔到既垃圾機竟然威過

幾集zelda

真係有平行世界

計埋hd版兩隻算唔算幾隻

無三不成幾

荒野之息

屌你最後一隻game 咁緊係救唔到部console

主要係switch同步,有新機買新機啦,仲為zelda出舊機咩

早d出可能救到的,買wiiu其中一個原因黎

大掣玩arms
做乜鳩

可以chok招

拎起黎模擬體感既感覺
每隻獨佔都好出色
無人有機真係好可惜

donkey kong tropical freeze 我諗係我玩過最正嘅platformer

仲有少人買嘅paper mario, kirby rainbow curse都好好玩架

真係好難

未爆機

我鍾意jungle beat個玩法多過country return,
不過tropical freeze d 關設計同配樂都好正
Nintendo planning “big Salmon Run events” for Splatoon 2, more maps will be added
每隻獨佔都好出色
無人有機真係好可惜

真係好難

未爆機

美版colour splash e3期間大特貨
你想玩返舊game 一係download 一係搵directbuy幫手訂

拎果4粒字母玩黃金蕉, 衝線果下真係成身成手濕晒
起身大聲歡呼

switch 一定要出 但唔知點解覺得會出3D
美國Switch 會唔會感恩節有大減價

有貨先講

有貨先講

缺貨既野減條毛比你
之前仲諗火紋無雙同 MHXX 個期咁近點算,而家唔駛擔心了

屌見到出mhw
依家連隻xx都唔係幾想買
有3ds果班玩厭曬
半年唔夠仲有新作出,搞到switch隻xx個定位勁老濫

係,本身冇買3DS版XX (X都係玩到HR6就冇再開過)
諗住買SWITCH版XX,但依家又唔想買了

CAPCOIN喺呢個時期公佈MHW都ON撚鳩,老FANS會忍住SWITCH版XX唔買,新嗰隻又唔一定得,踩鋼線踩到

capcom真係低能
你要公佈,都等switch隻xx出撚左你先公佈啦
俾人屌就屌撚硬
但你起碼可以吸switch果水先
依家一望到mhw真係龍肉都無味
隻switch版xx移植作又唔洗期望佢有新野
依家時候公佈,仲要兩隻個距離點咁近,真係無曬買xx既慾練

如果真係Sony俾錢
你明啦

其實擺明同以往打法已經唔同左
比我個感覺似係Bloodbourne既斬龍版
但其實好吸引 因為我最初鍾意MH斬龍就係因為個種無力感
而家一路出好似為儲裝玩咁 大家已經大約知點玩法
每隻獨佔都好出色
無人有機真係好可惜

真係好難

未爆機

你想玩返舊game 一係download 一係搵directbuy幫手訂

起身大聲歡呼

覺得唔會出3d, mon 又雞啲,但係食電左,而家己經唔係多電

反而vr 一定出,第一隻game,實係移植mk vr
其實WiiU第一年真係勁
又mh3G又super mario
賤兔
鐵拳
變型金剛
無雙大蛇
忍龍
Assassin
蝙蝠俠
米奇老鼠
之前仲諗火紋無雙同 MHXX 個期咁近點算,而家唔駛擔心了

屌見到出mhw
依家連隻xx都唔係幾想買
有3ds果班玩厭曬
半年唔夠仲有新作出,搞到switch隻xx個定位勁老濫

係,本身冇買3DS版XX (X都係玩到HR6就冇再開過)
諗住買SWITCH版XX,但依家又唔想買了

CAPCOIN喺呢個時期公佈MHW都ON撚鳩,老FANS會忍住SWITCH版XX唔買,新嗰隻又唔一定得,踩鋼線踩到

capcom真係低能
你要公佈,都等switch隻xx出撚左你先公佈啦
俾人屌就屌撚硬
但你起碼可以吸switch果水先
依家一望到mhw真係龍肉都無味
隻switch版xx移植作又唔洗期望佢有新野
依家時候公佈,仲要兩隻個距離點咁近,真係無曬買xx既慾練

如果真係Sony俾錢
你明啦

其實擺明同以往打法已經唔同左
比我個感覺似係Bloodbourne既斬龍版
但其實好吸引 因為我最初鍾意MH斬龍就係因為個種無力感
而家一路出好似為儲裝玩咁 大家已經大約知點玩法

不過始終鍾意面對面一齊斬多過上網連線 所以都係留守手提版
每隻獨佔都好出色
無人有機真係好可惜

真係好難

未爆機

起身大聲歡呼

覺得唔會出3d, mon 又雞啲,但係食電左,而家己經唔係多電

反而vr 一定出,第一隻game,實係移植mk vr

metroid VR
其實WiiU第一年真係勁
又mh3G又super mario
賤兔
鐵拳
變型金剛
無雙大蛇
忍龍
Assassin
蝙蝠俠
米奇老鼠

第一年仲有call of duty, batman, nba
三廠大作傾力支持
之後rayman legend 本身係獨佔, 見無人買wiiu 就轉出ps4

睇完E3之後,真係可以放心,下半年主力splatoon 2,mario,xeno 2
(火紋無雙同MHXX睇黎都...買ARMS好過)

放心打埋Zelda其餘支線,清埋隻XBX同零
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞