|Switch/3DS討論|E3情報整合|14-16號樹屋+Splat2/寵拳/Arms世界賽|(44)

1001 回覆
3 Like 0 Dislike
http://www.eurogamer.net/articles/2017-06-13-super-mario-odyssey-is-a-very-weird-mario-game
Super Mario Odyssey is a very weird Mario game ---
30 minutes with Switch's next big hit.

Too long...
3DS「ラジアントヒストリア パーフェクトクロノロジー」3つのストーリーが遊べる特別体験版が6月21日より配信開始!
http://www.eurogamer.net/articles/2017-06-13-super-mario-odyssey-is-a-very-weird-mario-game
Super Mario Odyssey is a very weird Mario game ---
30 minutes with Switch's next big hit.

Too long...

英文廢就英文廢啦

變tablet

任軸KEYBOARD啪啪聲
信仰+1000
Metal Gear Survive is delayed into 2018
Metal Gear Survive is delayed into 2018

FYK

FYK

45喇ALONE BB
冇人理隻人棄大作岩屎
個個掛住理隻今年唔會出既驚
冇人理隻人棄大作岩屎

呢D咪真係出名
轉個會都咁大反應
冇人理隻人棄大作岩屎

呢D咪真係出名
轉個會都咁大反應

影響業界生態
FF7>MH4>MHW(可能)

變tablet

for DQX 用吧

變tablet

for DQX 用吧

遲d出埋mouse,Splatoon正式成為e-sports項目
冇人理隻人棄大作岩屎

呢D咪真係出名
轉個會都咁大反應

影響業界生態

Console 方面, PS4一直係同一代主機都係領先
好賣, 唔好賣, 都未必影響到業界生態
7月尾 ika2
8月頭 逆轉
今年有啲咩game係味已經公佈曬

牧場物語呀

下半年理論上仲有最少一次DIRECT
冇人理隻人棄大作岩屎

呢D咪真係出名
轉個會都咁大反應

影響業界生態

Console 方面, PS4一直係同一代主機都係領先
好賣, 唔好賣, 都未必影響到業界生態

如果PS4只計日本銷量,其實唔係高WiiU好多,係D Game媒成日吹大左
https://www.youtube.com/watch?v=7ZrRIH5dNmw
METROID PRIME 4 - Nintendo E3 2017 - reaction compilation
https://www.youtube.com/watch?v=MDc68tGMp3Y
開発者が紹介する スーパーマリオ オデッセイ [E3 2017]
等splatoon2 加 pro con
btw,有冇得一機兩個人玩?
條女話睇完wii u 隻splatoon好想玩2

買兩部

有冇online play?

買兩部

冇架

買兩部

yes
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞