|Switch/3DS討論|E3情報整合|14-16號樹屋+Splat2/寵拳/Arms世界賽|(44)

1001 回覆
3 Like 0 Dislike
其實XXHD賣成點CAPCOM都立於不敗之地

咁你地買唔買

MHW觀望下先
我唔希望呢隻係掛住芒亨名既動作GAME

見到話會show 傷害值有D唔開胃

手機版咪又係咁玩, SHOW埋隻怪既血量添

有好有唔好既, 有數字睇會易上手好多
起碼新仔知道做乜先會高傷

等多D GAMEPLAY再算

片尾佢改到支重弩咁款我唔係幾受落

好似以前隻 打恐龍game Dino Chrisis 咁上下串
如果薩爾達傳說 出 中文 應該另外出隻定會係依家依隻到更新

如果有漢化都幾正

睇埋故事先真係感受到隻game
冇三廠game真係驚switch佢步Wii u後塵

下??

MHXX咪第三廠game,雖然係移植HD版...

步咩Wii u 後塵

收皮既後塵 Wii u第一年都好威架 之後就....

笑撚咗...wiiu初初出差過依家NS好多下話
wiiu出咗3個月仲有冇依家NS係日本個缺貨情況?
mh5會幾時公佈 早公佈就自己打自己

唔會啦 起碼19先有
咁大家點睇Mario+兔個隻
澳德菜

有俾心機唔係求其mix&match整

下??

步咩Wii u 後塵

WiiU聖誕出架

u throw the hat to the frog & ur the frog
e3講zelda dlc有個位睇唔明
打石頭mini boss highlight咗條HP bar即係點
你哋班任豚係咪痴線架,半日推咗大半條Post,點追啊
打石頭mini boss highlight咗條HP bar即係點

Hard mode D怪會回血

Hard mode D怪會回血

XBOX真係冇咩討論
其實WiiU 頭八星期同NS差不多
不過上代機賣過億加上聖誕檔期
所以佢有準備足夠貨
NS唔夠貨係因為WiiU銷量太差所以調低左產量
NS本身係淡季發售
只係部機太勁夾硬將淡季變成旺季

三個階段
leaked poster:
e3 trailer:
treehouse game play:
『マリオ&ルイージRPG1 DX』は2017年秋に発売予定です

WAIT.. 岩岩先睇到
XBOX真係冇咩討論

召喚某會員

下??

步咩Wii u 後塵

WiiU聖誕出架

咁點?
你哋班任豚係咪痴線架,半日推咗大半條Post,點追啊

老任撚任豚,一定多Post

下??

步咩Wii u 後塵

WiiU聖誕出架

咁點?

頭兩個月其實差不多
一邊食正聖誕,一邊有Zelda同孖車幫佢咁解
WiiU孖車等左一年先有
mh5會幾時公佈 早公佈就自己打自己

咁xx不如收返埋啦

唔同機又唔同嘅

如果mhw扑直,又唔出mh5,capcom 財報等rip
Xbox boss Phil Spencer
“I think there are learnings for us in terms of control and other things Switch has done. They’ve effectively been able to take a controller experience and add it to a screen so games don’t have to be modified purely to touch in order to work. I use my Switch mainly in undocked mode. I don’t really think about it as a television console, though it works and I think that functionality is great, I just usually use it remotely.
“But fundamentally, I think Nintendo is just a great gaming company that learns, refines, stays at it, and has a great first-party to support that. And that’s something we should all admire and applaud.”

幾有風度

冇三廠

佢都講到明老任有自家品牌係優勢
xbox我唔熟, 有無?

dead rising 2046

一線係halo ,gears of war ,forza
無喇 其他比錢買
當中bungie 同epic 而家都有毛有翼

Halo收左工la
如果唔係open world 都係分map玩我又會有返少少興趣
希望佢出埋mhw係switch唔洗買多部機啦

不過都係果句 mh自己一個打好冇癮
都係睇下有冇朋友一齊玩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞