|Switch/3DS討論|E3情報整合|14-16號樹屋+Splat2/寵拳/Arms世界賽|(44)

1001 回覆
3 Like 0 Dislike
冇三廠game真係驚switch佢步Wii u後塵

下??

MHXX咪第三廠game,雖然係移植HD版...

步咩Wii u 後塵

收皮既後塵 Wii u第一年都好威架 之後就....

Wii u果d叫威

wiiu 有威過?
除左SPLATOON令WIIU咸魚翻生過一段時間外

WIIU幾時有威過
Wii u威過係咪平行時空發生
暫時有興趣得
7月splatoon 2
9月 寵拳
12月 xeon 2

8月隻Mario+兔本身都有
但見大家好似話琴晚gameplay好悶

好似無咩game好玩咁
幾集薩爾達都救唔到既垃圾機竟然威過
除左SPLATOON令WIIU咸魚翻生過一段時間外

WIIU幾時有威過

威條毛

身邊無人識 WiiU,個個上黎玩都問係唔係 Wii 新配件,買個 PAD 手制就得
知道新機要 2千幾,不了

根本改名就改得衰,出D Game 又 Wii Sport Wii Music,一聽 Wii U 仲唔係幾百蚊嘅 PAD 手制

幾集zelda
頭幾個月Wii u唔係好似switch咁 好多人買既咩(唔計香港)
頭幾個月Wii u唔係好似switch咁 好多人買既咩(唔計香港)

都多
但無switch 要搶咁誇張
之前仲諗火紋無雙同 MHXX 個期咁近點算,而家唔駛擔心了

屌見到出mhw
依家連隻xx都唔係幾想買
有3ds果班玩厭曬
半年唔夠仲有新作出,搞到switch隻xx個定位勁老濫

係,本身冇買3DS版XX (X都係玩到HR6就冇再開過)
諗住買SWITCH版XX,但依家又唔想買了

CAPCOIN喺呢個時期公佈MHW都ON撚鳩,老FANS會忍住SWITCH版XX唔買,新嗰隻又唔一定得,踩鋼線踩到

capcom真係低能
你要公佈,都等switch隻xx出撚左你先公佈啦
俾人屌就屌撚硬
但你起碼可以吸switch果水先
依家一望到mhw真係龍肉都無味
隻switch版xx移植作又唔洗期望佢有新野
依家時候公佈,仲要兩隻個距離點咁近,真係無曬買xx既慾練

如果真係Sony俾錢
你明啦

都多
但無switch 要搶咁誇張

詳細數字我真係唔係好知 但係今次要搶好大部分原因係因為出唔夠貨掛?
屋企有大有細 mario 卡比 同yoshi佢地都好有興趣 d細冇接觸過舊mario 但mario run佢地竟然好鍾意 我玩兩玩都冇心機扔畀佢地 但估唔到佢地竟然係會玩到拎黑幣果種程度

幾集zelda

真係有平行世界
Arms 今日有無偷跑?
WiiU 玩家表示無後悔過入手
每隻獨佔都好出色
無人有機真係好可惜

E.g Donkey Kong country Tropical Freeze, Mario 3D world, Super Mario U, captain toad treasure tracker, super Mario maker, Pikmin 3, wonderful 101, Bayonetta 2, xenoblade, yoshi's woolly world, #FE

Zelda wind waker, splatoon, mk8 就唔使多講...

幾集zelda

真係有平行世界

痴撚線啲新任狗吹水唔抹咀
就黎吹到ps4出過mario galaxy3
每隻獨佔都好出色
無人有機真係好可惜

E.g Donkey Kong country Tropical Freeze, Mario 3D world, Super Mario U, captain toad treasure tracker, super Mario maker, Pikmin 3, wonderful 101, Bayonetta 2, xenoblade, yoshi's woolly world, #FE

Zelda wind waker, splatoon, mk8 就唔使多講...

呢個真既 作為任記fans會玩得好開心。我到而家都爆晒啲game....
暫時有興趣得
7月splatoon 2
9月 寵拳
12月 xeon 2

8月隻Mario+兔本身都有
但見大家好似話琴晚gameplay好悶

好似無咩game好玩咁

佢地無玩開SRPG 呻悶姐

幾集zelda

真係有平行世界

計埋hd版兩隻算唔算幾隻
每隻獨佔都好出色
無人有機真係好可惜

donkey kong tropical freeze 我諗係我玩過最正嘅platformer
難度高, 畫面靚, 節奏夠爽快, 音樂好聽

仲有少人買嘅paper mario, kirby rainbow curse都好好玩架

幾集zelda

真係有平行世界

無三不成幾
每隻獨佔都好出色
無人有機真係好可惜

呢個真既 作為任記fans會玩得好開心。我到而家都爆晒啲game....

我仲玩緊star fox 全收集

幾集zelda

真係有平行世界

無三不成幾

唔係port 版, 都係得zelda無雙

幾集zelda

真係有平行世界

無三不成幾

荒野之息

幾集zelda

真係有平行世界

無三不成幾

荒野之息

屌你最後一隻game 咁緊係救唔到部console
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞