【香港人的「被英國放棄妄想症」】

365 回覆
236 Like 14 Dislike
低能, 就算判贏咗又點? 派隊英軍嚟趕解放軍走?

所以就主動放棄機會
依家連庭都冇得上呀
五毛

未起步就先來滅自己志氣!

土匪黨最喜歡

所以就主動放棄機會
依家連庭都冇得上呀
五毛

咁我咪問你, 上咗庭, 贏咗可以有咩得著囉, 你答唔答到先?

上咗庭,贏咗,就一定要戰利品!

滿洲族入侵中原明朝,明朝子民:「做咩撚野要去打仗,隨時會無命的」。
打都未打,就認輸!
好多本土派聽左青城熱狗老點唔接受英國幫助

我個陣都話佢地戇鳩

咁依家大家都可以去「接受英國幫助」

問題係, 英國有乜幫助可以比我地接受?

又或係, 英國曾經有乜幫助可以比我地接受?

我咁睇,係香港人既態度唔抵救
就好似你既態度咁 串柒柒 又要人餵到入口果隻既幫手先會做,但自己永遠唔會用盡方法去求人幫

就好似你係街邊見到隻狗受傷,你一望埋去 唔望你又唔叫 仲係到咬緊骨頭,睇落好似冇事咁

同時你見到另一隻 又叫 又嗚 又係咁望人

比你路過 你會救邊隻

所以就主動放棄機會
依家連庭都冇得上呀
五毛

未起步就先來滅自己志氣!

土匪黨最喜歡

廢會水鐘意見到人地做左先 又得 先去跟風
叫佢地帶頭做呢 就話呢樣行唔通果樣行唔通
正垃圾

連基本野 堅持左先會有希望 都唔識
呢班垃圾就只會 見到有希望先堅持
宣傳不足就對香港絕望?
個陣薯片成舊屎咁咪又係靠宣傳令到人地支持佢
本身個進展唔係太advance
準備定時機到再起多次囉
講到好似真係差一步革命成功咁
Push
宣傳不足就對香港絕望?
個陣薯片成舊屎咁咪又係靠宣傳令到人地支持佢

對唔住
手殘負評咗

終止聲明
香港獨立!!!
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞