蘇芷晴 So Ching你係跳舞界個朵已經臭曬啦

1001 回覆
223 Like 1058 Dislike
Yes
抵屌還抵屌
狂屌還狂屌
唔可以合理化佢咁樣屌人呢個行為
當馬欣係抵屌 咁sox都係冇品屌人
證據lei???
除咗showcase單嘢之外都冇乜證據 而對啲fans黎講呢啲嘢都唔會令佢地脫粉
同埋講嚟講去都係本身一兩個本身已經反緊soching嘅人講唔太convincing
同埋講佢屌馬欣 完全都冇context on 點解罵 又冇乜證據
如果真係罵咗又咁唔合理 點都有人睇唔過眼流出同爆多啲證據掛
特別件事又講到喺馬欣地頭發生
唔信soching大勢力到全部人會幫佢cover
屌你你真係衝出黎柒既
嗰度係鬼馬欣地頭
我諗zero走到依個地位都唔係唔醒目 有cam有團隊唔通佢幫馬欣口? 佢地自己組有矛盾有花生關佢鬼事佢做咩要攞屎上身
再講上面有講咗ching趁馬欣唔在場 淨係分咗一句歌詞俾佢 留一大段rap俾自己

ps唔係馬欣fans
覺得雙方都奇撚怪
Win win 脾氣邊度臭?
以前跟開佢跳舞,佢勁好人wo
巴打肯回應未呀
Sor 呢度至岩
屌你咩 係咪要個個打撚晒卡先話佢黃

都有好多人好理性嘅 係個別人9up sica應援單嘢姐
繼續觀望吓有冇證據啦 我都唔想盲撐or盲反
其實留段rap俾自己有咩問題
就算soching唔rap都唔輪到馬欣啦 當Ariel死㗎
5個入面最唔唱得係馬欣 同埋分得1句歌詞 唔係剩係唱咗1次 嗰句係重複唱咗幾次
食炑八睇炎xx都仲可以話佢黃 唔算唔藍都係港豬
好彩分得一句咋
馬欣唱歌好災難
閪同有實力係兩回事
關乜撚嘢事呀?
樓主唔係好識講嘢 明明想爆料又成日帶走個重點
最憎啲老屎忽一句尊重前輩就要人聽曬你話

指住你嚟屌咪指住你嚟屌囉,咁有冇屌錯你先?又唔講前文後理,鬼知係邊個衰咩

本身唔鍾意so ching,因為棚牙太唔掂,但係見記者會咁多人選佢入三甲,覺得佢人緣應該唔錯

利申,我愛Candy
樓主都係為賓印馬欣抱打不平
見無縫無人理即刻轉下軚轉做偷食先
接近1001蘇師兄接近冇懸念勝出此役 準備宣布賽果
40頁純文字討論
好似耶撚揸住本聖經 講啲似是而非既野咁證明耶蘇存在

唔google都唔識嘅人
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞