蘇芷晴 So Ching你係跳舞界個朵已經臭曬啦

1001 回覆
223 Like 1058 Dislike
你嬲到又係既 自己女神比人爆 嬲啲都正常
Ash都係已婚姐
仔都生埋嘅都比緊賽 點屌?

呢位c兄嘅片我仲等緊
如果係肥婆/男人 連登仔仲會唔會咁理性
做人均真啲好 除咗樣衰有證據之外 其他嘅指控都請你攞出證據
礳牙
13億人講肺炎黎自美國
係就好,幫連登仔屌埋
好恐怖
單野soching柒先
一早爆未必有人關心
依家佢入到總決賽咁勁就當然要爆吓料
Ash靚女咪紅
呢位soching有啲樣衰
駁唔到就轉移視線 話我嬲
貼晒圖都駁唔到 慢慢吠啦
已封鎖會員 蘇師兄終極打手 慢慢吠啦 希望你有一日摸到女神隻手啦 不過人地比人屌到閪都反
連續已經用咗八達通幾次啦
你都未答我 邊到證明到指撚住Mayan 黎屌
乜都唔撚知 但又可以繼續屌佢
你唔撚知都唔代表你可以屌呀
對呢條女真係無好感 周圍姣仔
你要咁講我就同係解釋下

1.點解佢話佢個好姊妹抄佢係咁嚴重

佢地兩個係同期出黎,而佢兩位本身個style都非常十分好撚似,所以先會合作排一隻舞。
而個次所謂抄step只係一個Foundation黎
放係唔同歌跳出黎唔同。一睇就唔係抄

憑咩咁串嘅原因:
只有覺得自己好撚勁嘅人先咁撚大口氣同人講係人地抄佢?你有幾勁覺得自己值得被抄?

FYI少少講經:係跳舞上臭串少少 唔謙虛 係公認死罪黎,話人抄Step 係講緊個位老師嘅能力問題
就好似你Artist抄人作品一樣嘅概念

再者係佢排同一首歌 同一個step
我係某一個師兄有上過嘅Tutor到搵到一樣嘅野
唔通我又話佢抄人?

2.佢唔係轉左第間教 係兩間都有教

即係佢係靠關係去獲得機會開堂 而不是靠實力
圈子都係冇轉 香港舞圈好細(所以樓主講嘅都唔係新聞 好撚多跳舞人知,冇人爆姐)

當然純睇節目佢真係各方面有進步
表演都夠吸引 無可否認
但佢人品有問題呢個都係真
樓主,其實佢係唔係閪女人都唔多人想理,選偶像又唔係選情人,你如果證明到佢出軌,或者證明到佢做左咩仆街野,例如霸凌,咁就真係要幫你屌。

或者擺段佢屌馬欣既片出來,我好想食花生
之前都猶疑投邊個好,想芯0、VAL or Soching,多謝樓主,依家決定投蘇師兄了。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞