蘇芷晴 So Ching你係跳舞界個朵已經臭曬啦

1001 回覆
223 Like 1058 Dislike
唔好咁蠢啦開個live就話唔討厭 入面全部勾心鬥角㗎痴線
如果唔係AL係佢莊員 佢邊有得幫mirror伴舞
13 都係你自己up 乜野尊重前輩呢啲想象唔到而家啲後生會咁講野 岩就係岩錯就係錯 唔係你做前輩就可以錯邊岩

2 你話有overlap就話姐 無縫都有問題?
洗唔洗分左手要守3年寡先拍下一個?
希望你地SoChing 既粉絲唔好影響埋你偶像既名聲
佢同haha單嘢
我join咗showcase呀食屎狗
姐妹前姐妹後 得嗰四拍foundation都好意思話抄
嗰吓勁想嗌回水
屌柒頭sica 唔等於係soching fans
唔睇紅viu亦都唔等於會睇cctvb
睇唔明 你似識d野
屌終於有事主辛苦你
1 3 其實大把人知 同埋唔係尊唔尊重前輩問題 係佢依頭同意mayan搵排舞老師 嗰頭有製作團隊到場就開始發癲 重點係全程老師就望住 做藝人做到咁?咪傻la
白卡佬追白卡妹真係好撚得人驚
夠膽係鏡頭面前講咪預咗俾人知
可能佢屌得馬欣啱

勁似D廢老話 反送中遊行為左玩 潮流咁
連登仔終於都反師兄師兄出道有望
貴圈真亂
利申: 做IT
唔關事啦 HANKA 唔算好frd
而家係algo果班跟左mirror
algo就應該係肥仔幫手帶入去viu
So 同ha (另一個排舞師)嘈交話對方抄style抄step
但係佢地就係因為姐妹+本身似先會合作排一個show

但去到show最尾幾次練習 So 突然反面話ha 抄
結果ig story 對鬧完 第二日排練so連人都冇到

其實好撚矛盾 你地本身似又何來抄仲要係四拍foundation 唔同歌
想聽
下面好多人幫sica fans平反啦 你唔cap? 定係你專登想做佢啊
高登連登成日都有私怨炒車架啦
思古井有冇聽過
四拍就算啦好肉酸
咁樣大把老師互相抄啦
都喺嗰啲steps動作姐
唔抵得人多fans
咩都要踩一腳
咪比大家睇下D 枯枝囉 講錯野唔del?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞