蘇芷晴 So Ching你係跳舞界個朵已經臭曬啦

1001 回覆
223 Like 1058 Dislike
可能花生料仲好睇過決賽,希望可以再多啲圖
3點入面最大鑊係no show,學生俾曬錢

不過第1點入女團會concern嘅,咁火爆入女團真係易搞散團

如果真,viu都仲俾佢入都幾大風險
一反駁佢就講:「我地跳舞圈」得啦威啦
如果1係真,證明屌得啱,個表現真係一pat屎咁
3個妹豬跳埋晒啲完全唔啱自己嘅舞
Ariel同過soching開live,互投三甲又揀左佢
造星4最後嗰集介紹soching嗰part搵左kinki訪問
咁係咪證明起碼有兩個妹豬唔討厭soching
連登又開始捧紅一個了
都唔係既
好似真係有幾個講到方方子娟走撚左阿day出撚左事(當時以為係day走左)
睇你呢個comment已經知係班傻閪臭格港女因為私怨開post
食過
之前話佢唔靚同埋冇星味俾人屌撚到仆街
花姐日日一巴車落梁妖 我親眼見到
每個人都有黑歷史 望住佢大 覺得佢之前係有做錯過衝動過
咁多位跳舞人 唔係一定要置佢於死地嘅
佢紅佢有實力外貌正正常常
學luna話齋 之後嘅事 時間會賣個關子
等佢自己學習啦屌
做咩歧視
Sica fans咪又係比人講兩句就起哂鋼
Fans係咁架啦
大機會
我親眼見到樓主爭仔爭唔鸁soching,所以嬲嬲豬開po

利申:親眼見到樓主老母比狗屌
唔係話支持soching
但你總決賽前一個禮拜先出黎講?
覺得好好笑,打字都有口音到底邊撚度鄉下
Sorry冇見過Sica fans屌人喎
佢班on9一日到黑主席前主席後完全冇理過其他人
未係 佢心水第一係ada唔通ada又好咩
咪係
得花蛆同wing係咁讚
仲話係健康既性感跳得好好睇

睇返當日心0佢地carry day 既性感
同馬欣carry既

真係無眼睇
賀錦麗mix黃心穎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞