蘇芷晴 So Ching你係跳舞界個朵已經臭曬啦

1001 回覆
223 Like 1058 Dislike
我咩都唔想知 我只係覺得佢好樣衰 入團都係做下弦 Alton 果類
如果係咁真係唔好浪費資源比佢入
見過有po講marf屋企係撈偏
認真咩
more
佢一家唔係外國回流返嚟嘅咩
特登屈佢咩 打手定本人啊尸兄
又有傳聞
等睇
全民造星Marf自爆有睇炎明熹表演 讚對方年紀輕台風勁得恐怖
https://lih.kg/vruzNyX
#184 回覆 - 分享自 LIHKG 討論區
唔係啊讀local school之後轉咗去兆基 同好似係單親公 佢好似好少提屋企嘢
非打手 但起碼cap幾張圖黎睇下大佬
唔係跳舞人邊清楚咁多野
Ig咁易搵到就唔會問啦
教班同接show
但其實啲人去bedrex infinity 嗰啲上開堂都會話自己跳舞人/跳舞圈
睇落好似好難維持生活
彈起左就多姿多彩 彈唔起都幾辛苦
身邊都有d fd跳開舞 個個都好自豪跳舞
Rocky
我純粹想知點解point 2,3一早就爆得,但決賽近了先爆講到咁黑人憎應該見佢入60都爆佢啦,一係跳完狼人舞彈起晒個陣都會爆啦下話

第一點 無係現場根本都討論唔到 咁多ff但信一定有爭執 個表演慘到Dee哥算唔算食死貓
好正 好想俾sob 指住由頭屌到落腳
好L on9 大個喇俾啲證據出黎啦,唔係我都可以話你個閪又臭既臭雞黎架咋
全部有負面新聞/小道消息一律不投
BTW仲有邊個未有料爆, 咁我投佢啦
可憐隔離台想搵個人俾人踩下都無
想夾硬捧又捧唔起
連提都無人提
講左成日仲係純文字討論
A : XXX你個朵臭哂 (冇圖)
B : 係呀,圍內係人都知 (冇圖)
C : 終於有人講 (冇圖)
知咁多野識咁多人一張對話cap圖都冇
我話你老母係雞都得啦
你老母個閪臭哂,圍內係人都知
你依啲回覆,你真係明我講緊乜
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞