蘇芷晴 So Ching你係跳舞界個朵已經臭曬啦

1001 回覆
223 Like 1058 Dislike
入女團一定污煙瘴氣
真係正過師兄
btw無參加造星4就無計
好cute 食貓糧
無縫接軌既話,咁即係同前任一齊個陣就同現任曖昧緊,所以先可以一散就即刻第二段戀情?
定係咁啱一散,第二日就對現任一見鍾情?
同貓貓一齊訓籠咁痴線
我都試過食貓乾糧好撚臭
無縫應該講緊極短時間
可能幾個鐘至幾日掛
如果隔左幾個星期先一齊唔會叫無縫啦我諗

不過件事係咪仲未有證據?
講緊soching出軌證據?
想知屌馬欣果點其實有咩問題
正常如果直屌嘅話,都係之前已經講過覺得本身個表演有問題,但都仲係無改先會屌啫

正常成年人同人夾嘢會唔會一有唔啱就直屌咁笨柒呀
同埋佢想自己/條仔排都好正常啫 60強a4、天黑請閉眼、T7,全部都有份排仲全部都贏
兩邊都有男女朋友
未分手就曖昧比人撞到喺街拍拖又點解釋呢
出軌上位人品唔好之類啦
想食花生
我純粹好奇,如果唔係一見鍾情,如果無縫係指即日/極短時間內的話,點解會有人覺得無問題
咁有啲人信一見鐘情
有啲人覺得分左手之後就自由身
呢啲野太主觀 人人有唔同睇法

開頭仲好奇viu搞女團 96條女
一直都無咩八掛野

點知去到25-20強先爆發
樓主講D野換左人名都一樣適用

第一宗罪
根據知情人士透露,係上一round同b team合作組合當中,用粗口鬧同為跳舞老師嘅 蘇芷晴 So Ching,導致全段錄製內容無法播出。

話曬soching都係你跳舞界後輩啊 人又細你兩歲 你識唔識得尊重啊?

第二宗罪
無縫接軌新戀情
Mayan現任男友為Mirror御用dancer,稱Mo。

連96強個人表演嘅舞蹈都係Mo編排嘅,
但係呢一段戀情之前,Mayan無縫接軌宣布與Mo拍拖,玩弄前任感情

第三宗罪
臭格脾氣
同原本友好的舞蹈員HAHA係2021年某尖沙嘴舞蹈學校collab一班showcse,即二人合作編排一隻舞蹈,並教授學生及進行表演。

但Mayan認為haha在某舞蹈作品嘅舞蹈動作與自己相同,直指對方抄襲自己的舞步,在ig story指控對方,並在教授學生showcase 班時期因為二人關係惡劣而No show 導致學生到達課室後沒有導師進行課堂 浪費學生時間和心力 罔顧舞蹈學校、課程進度、學生利益等等 更加沒有盡責舞蹈老師一責

最後,我希望香港人揀返個有內涵嘅偶像

同埋佢上左妝都好樣衰

(圖就廢事搵)
其實上面#83有埋關於第三點嘅圖
感情呢啲嘢乜淨係睇拍咗幾耐/咩timing一齊定分手咁兒戲咁表面㗎咋?你喺佢哋拍拖嘅時候24小時做電燈膽/stalker所以知道曬人哋啲來龍去脈?唔知嘅不如出少句聲?
樓主行文係on9
但已經發揮咗佢想要嘅作用

利申:本身開始鍾意師兄,入咗谷
想知爆粗內容係點想像唔到佢咁惡 完全顛覆我想像cls
樓主可能係嗰個haha
3項罪證 得佢同haha單野講到勁detailed 其餘都係無證無據的
唔抵得人地紅又多機會過自己咪開po老屈
個gp成4800幾人
唔同人有唔同意見好正常啫
唔好無啦啦拉埋sica落水
連鬧馬欣啲咩都唔知 證據又冇 你老母係雞界個朵都臭晒啦
其實我都覺佢個樣睇落係咁簡單 但呢啲好難講 但佢係幾有實力既
上面已經有苦主出聲
仲有咩證據可以俾?打卡紙?
其實屌根本唔係問題
如果屌得啱 直頭加分添
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞